Xiaomi ve Vodafone iş birliği ile Haziran ayı kampanyası başladı

Türkiye'de lokal bir partner olarak özel kampanyalar hazırlayan Xiaomi iş birliklerini sürdürecek.

Xiaomi ve Vodafone iş birliği ile Haziran ayı kampanyası başladı

En güncel teknolojileri herkes için erişilebilir kılma misyonuyla en adil fiyatlarla sunan küresel teknoloji lideri Xiaomi’nin, Haziran ayına özel Vodafone ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Vodafone mağazalarından, vodafone.com.tr’den veya Vodafone Yanımda’da yer alan Vodafone Online Mağaza’dan Xiaomi Mi Box S ya da Xiaomi Mi TV Stick alan müşteriler toplam 120 TL değerindeki akıllı TV uygulaması Vodafone TV Full paketine 12 ay boyunca ücretsiz olarak sahip olacak. Hediye Vodafone TV paketi sayesinde; İngiltere Premier Lig’den Formula 1’e birçok spor içeriğinin yer aldığı S Sport kanalları, FX’ten National Geographic’e en kaliteli dizi ve belgesel kanalları, dünyaca ünlü filmleriyle Sinema TV kanalları da dahil olmak üzere 90’dan fazla TV kanalını izleyebilirsiniz. Ek olarak binlerce dizi, film, belgesel, çizgi film ve diğer seç-izle içeriklere erişebilir ve canlı kanalları 24 saate kadar geri alabilirsiniz.

Entegre edildiği televizyonları akıllı hale getiren ve Xiaomi’nin dikkat çeken ürünleri arasında gösterilen Mi Box S görsel ve ses anlamında kullanıcılara yeni bir deneyim sunuyor. En son 4K HDR teknolojisi ve 60 fps oynatma hızına kadar yüksek hızlı 4K işleme özelliklerine sahip olan ürün Wi-Fi, Bluetooth ve USB bağlantılarını destekleyerek süper hızlı aktarım hızı sağlıyor.

Xiaomi Mi TV Stick ise kolaylıkla taşınabilen işlevsel bir cihaz olarak öne çıkıyor. Google Asistan ve Smartcast ile entegre çalışabilen ürün Dolby veya DTS surround ses sistemini sunabiliyor.

Türkiye’de lokal bir partner olarak özel kampanyalar hazırlayan Xiaomi iş birliklerini sürdürecek.

 

 Xiaomi Corporation Hakkında

 

Xiaomi Corporation, Nisan 2010’da kuruldu ve 9 Temmuz 2018’de Hong Kong Borsası’nın Ana Piyasası’nda yer aldı (1810.HK). Xiaomi, temelinde bir IoT (Nesnelerin İnterneti) platformuna bağlı akıllı telefonlar ve akıllı donanımlara sahip bir internet şirketidir.

Kullanıcılarıyla arkadaş olma vizyonuyla ve kullanıcılarının kalbindeki “en havalı şirket” olma özelliğiyle Xiaomi, sürekli inovasyona, kaliteye ve verimliliğe kendini adamıştır. Şirket, inovatif teknolojileri kullanarak dünyadaki herkesin daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için adil fiyatlarla inanılmaz ürünler üretiyor.

Xiaomi, 2021 yılının ilk çeyreği itibarıyla küresel akıllı telefon pazarında ilk 3’te yer almaya devam ediyor. Şirket ayrıca, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar hariç 351,1 milyondan fazla cihazı birbirine bağlayan platformuyla dünyanın önde gelen tüketici AIoT (AI+IoT) platformunun sahibidir. Xiaomi ürünleri dünyanın 100’ı aşkın ülkesinde ve bölgesinde bulunmaktadır. Şirket, 2020 yılının ağustos ayında 2019 yılına kıyasla 46 sıra yükselerek Fortune Global 500 listesine 422’nci sıradan ikinci kez girdi. İnternet şirketleri arasında 7’inci sırada yer aldı.

Xiaomi, Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index ve Hang Seng Çin 50 Index’te işlem görmektedir.

Bir yanıt yazın