DOLAR 32,4532 0.13%
EURO 34,4985 0%
ALTIN 2.476,05-0,27
BITCOIN 2052341-4.3886%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hilton Istanbul Maslak’tan   futbolseverlere müjde!

Hilton Istanbul Maslak’tan futbolseverlere müjde!

ABONE OL
11 Haziran 2021 11:56
Hilton Istanbul Maslak’tan   futbolseverlere müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm faaliyetlerini, misafirlerini gönül rahatlığı ile ağırlamak adına planlayan Hilton Istanbul Maslak, uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini, Hilton CleanStay Programı ile en üst düzeye taşıyarak pandemi döneminde de misafirlerini özenle ağırlamaya devam ediyor.

Özel günlerde planladığı organizasyonlarının yanı sıra, misafirlerinin beklentileri konusunda da oldukça hassas davranan Hilton Istanbul Maslak’ın, bu kez futbolseverlere bir müjdesi var. Şehirdeki eşsiz konumu, şık tasarımı, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetleriyle Zaxi Restaurant, 11 Haziran Cuma günü başlayıp 11 Temmuz’a kadar devam edecek EURO 2020 maçları ile futbolsever misafirlerini bekliyor.

Maç keyfi Zaxi Restaurant’ta!

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan ve gurmelerin vazgeçilmez adresi Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerine hayran kalacaksınız. Avrupa Futbol Şampiyonası, Ege otları ile dondurulmuş Urla enginarı, manda mozzarella, ızgara dana bonfile, kuzu pirzola, dana şaşlık, combo fajita, pamuk et, salata çeşitleri ve dahası birbirinden enfes seçenekler eşliğinde Zaxi Restaurant’ta sizleri bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.