Volkan Ateş Gündüz kimdir?

Volkan Ateş Gündüz kimdir?

Volkan Ateş Gündüz(d-1977 Ankara) Oyuncu-Yönetmen-Koreograf-Müzisyen

1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen Volkan Ateş Gündüz üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Oyunculuk Bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 2009-2011 Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı- Müzikal Oyunculuk ve Dans Öğretim Görevlisi ve 2015- 2017 Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzikal Oyunculuk ve Dans Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.

Birçok tiyatro oyununda oyunculuk, yönetmenlik ve koreograflık yapan Volkan Ateş Gündüz, Türkiye-Finlandiya ortak yapımı olan Fight Or Die adlı sinema filmi ve 2010 yılında FOX TV’de yayınlanan Unutma Beni adlı dizide de rol almıştır.

2017-2023 yılları arasında Sivas Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmenliği ve Müdürlük görevini sürdürmekte olan Volkan Ateş Gündüz Besa Tiyatro ile birlikte kurucusu olduğu VAG Yapım ile müzikal oyun yapımcısı ve yönetmeni olarak sanat yaşamını sürdürmektedir. Birçok tiyatro oyununda başarılı koreografilere imza atan Volkan Ateş Gündüz, eğitici seviyesinde Tango bilmesinin yanı sıra, çok iyi derecede gitar çalmaktadır.

Kamil Hızer/ Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın