Iğdırspor Cristiano Ronaldo’yu transfer etmeye hazırlanıyor

Iğdırspor Cristiano Ronaldo’yu transfer etmeye hazırlanıyor

Batuhan Karadeniz ” Keşke ben oynarken gelseydi”

2. Lig takımlarından Iğdırspor dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’yu transfer edeceklerini duyurdular. Iğdırspor resmi sayfasından duyrulan transfer haberinde ” 2024-2025 sezonunda TFF 1. Lige yükselmesi durumunda yıldız futbolcu Cristiona Ronoldo Iğdır FK forması giyecektir” denilirken, ünlü futbolcunun fotoğrafını paylaşırken Iğdırspor formasını giydirmeyi de ihmal etmediler.

DurakMedya’da yer alan habere göre daha önce kadrosunda Beşiktaş’lı Batuhan Karadeniz, Alanyaspor’lu Emircan Altıntaş gibi süper ligin yıldız futbolcuları barındıran Iğdırspor’da bomba etkisi yaratan bir transfer haberi duyruldu. 2. Ligde mücadele eden takımlarının 1. Lige yükselmesi halinde dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun transfer edileceği belirtildi. Takımın sayfasından yapılan ” 2024-2025 sezonunda TFF 1. Lige yükselmesi durumunda yıldız futbolcu Cristiona Ronoldo Iğdır FK forması giyecektir” denildi.


Batuhan Karadeniz “Keşke ben oynarken gelseydi”

Ünlü futbolcunun transfer haberini gören takımın bir önceki sezon golcüsü Batuhan Karadeniz ise ” Keşke ben oynarken gelseydi” yorumunu yaptı.

Bir yanıt yazın