DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0.33031%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Vizyoner CEO’dan muhteşem sergi

ABONE OL
23 Eylül 2019 21:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2018 yılında Perakende Güneşi ödülleri’nde en başarılı profesyonel yönetici ödülünü alan Fiba Commercial Properties’in yönetim kurulu üyesi ve CEO’su Yurdaer Kahraman ilk kişisel sergisinin heyecanını yaşıyor.Işığın Vizyonları / Visions of Light, 20 Eylül  tarihinde sanatseverlerle buluşurken sergi 6 Ekim tarihine kadar Uniq Gallery’de sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Yurdaer Kahraman, ilk kişisel resim sergisinde tuval üzerine yaptığı akrilik çalışmalarla ışığın vizyonunu fırça darbelerine taşıyor.

Serginin Küratörü Inger Ayhan, “Yurdaer Kahraman‘ın resimleri, resimde insan elinin yeteneği ile insancıl ruhun zaferidir. Bu sergide gerçek bir resim Rönesans’ı ve kalabalıktan ayrılmış yeni bir ressamı göreceğinize inanıyorum. 2018 kışı ve 2019 bahar ayları boyunca ortaya çıkan bu çarpıcı resimler, Yurdaer Kahraman’ın vizyonunu tuval üzerine yansıtıyor. Yaratıcı bir kaynaktan gelen sırları ortaya çıkaran resimler tıpkı renkli doğumları, dinamizmi anlatan bir müzik gibi…” dedi.

İlk kişisel sergisini açmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yurdaer Kahraman, “Yaklaşık bir yıllık bir yolculuğun sonunda ortaya çıkan yansımaları paylaşabilmek çok güzel bir duygu. Hayatta karşılaştığımız fırsatları hızla yakalamak ve uygulamak gerçekten çok önemli. Bu sergide bu düşünce biçimi ile hareket etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.