DOLAR 32,5110 0.19%
EURO 34,8177 0.25%
ALTIN 2.485,760,97
BITCOIN 2002378-2.1099%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Vans’in Well-Suited koleksiyonu klasik erkek giyiminden esinleniyor
  • Magazin Name
  • Moda
  • Vans’in Well-Suited koleksiyonu klasik erkek giyiminden esinleniyor

Vans’in Well-Suited koleksiyonu klasik erkek giyiminden esinleniyor

ABONE OL
10 Ağustos 2021 12:18
Vans’in Well-Suited koleksiyonu klasik erkek giyiminden esinleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vans’in Well-Suited koleksiyonu klasik özel dikim erkek giyim parçalarından ilham alıyor. Bu yaz piyasaya sürülen ilk herringbone ve houndstooth giyim koleksiyonu, Vans’in en ikonik kadın giyim parçalarının bazılarında detaylı terziliği ve rahat ev giyimini dengeleyen parçalara sahip.

Koleksiyon, geleneksel kumaşlarla hazırlanmış üç uyumlu setten oluşuyor ve bu setler houndstooth görünümü ile tekrar hayat buluyor. Herringbone crop polar ve uyumlu polar pantolon, günlük giyimden ilham alan bisiklet şortları, pamuklu tişörtler ve boğazlı örgü üst gibi temel bodycon yani vücuda oturan parçalarla birleşerek daha rahat, günlük bir tarz sunuyor.

Bir bucket şapka her kombine uyar – özellikle de houndstooth ise. Şapka ve ona uygun bir sırt çantası koleksiyonun öne çıkan aksesuar parçaları. Koleksiyonu tamamlayan iki temel ayakkabı modeli: dokulu tüylü süet üst kısmı ve leopar deseni ile tüm zamanların klasiği olan Old Skool ve erkek giyim temasına uygun olarak donanım detaylı, geliştirilmiş siyah deri ile tasarlanmış Style 53 loafer.

Vans Well Suited koleksiyonu, Vans mağazalarında ve Vans.com.tr’de satışa sunuldu.

Vans Hakkında:

Vans, VF Corporation bünyesinde yer alan orijinal spor ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Uluslararası ofisleri ve distribütörlük noktalarıyla, Vans’in özgün koleksiyonları tüm dünya üzerinde 84’ten fazla ülkede, 2,000’den fazla perakende satış noktasında bulunmaktadır. Vans; spor, sanat müzik ve sokak kültürü aracılığıyla gençler arasında yaratıcılığın destekçisi olurken; Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour® ve dünyanın noktalarında yer alan House of Vans’ler ile de sanatçı ve müzisyenlerin kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.