DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641.15413%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Dermapolin markası ürünleriyle güzelliğin yolunu açıyor

Dermapolin markası ürünleriyle güzelliğin yolunu açıyor

ABONE OL
10 Ağustos 2021 12:28
Dermapolin markası ürünleriyle güzelliğin yolunu açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki kardeş Hande Canlı ve Sinem Canlı tarafından 2010 yılında kurulan Dermapolin markası güzelliği erişebilir kılmak adına her geçen gün büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ilk kez uzman estetisyenler eşliğinde, online güzellik koçluğunu başlatan ve dermaroller ile profesyonel cilt bakımlarını evlere taşıyan Dermapolin, güzellik adına kullanıcılarına önemli hizmetler veriyor.

Dermapolin Satış Platformunda Geniş Bir Ürün Kategorisine Sahip

İki kadın girişimcinin büyük emekleri sonucunda kurulan ve her geçen yıl sürekli kendini yenileyerek birçok ürünü bünyesinde barındıran Dermapolin, cildin her noktasını güzelleştirmek adına ürünlerini kullanıcılarına sunuyor. Yüz bakımından vücut bakımına, kaş bakımından göz çevresi bakımına, saç bakımından dudak bakımına kadar satış platformunda geniş bir ürün kategorisine sahip olan Dermapolin, bunun yanı sıra; serum ve ampulleri ile de ciltlere yeni bir görünüm kazandırıyor.

Yeni Marka Hydra Lumina 

Hande Canlı ve Sinem Canlı tarafından yeni kurulan Hydra Lumina markasını da bünyesinde bulunduran Dermapolin, Hydra Lumina’nın özenle hazırlanan ödüllü içeriğe sahip serum ve ampulleri ile cilt bakımlarını zenginleştiriyor. Dermapolin serum ve ampulleri dermaroller ile cilde uygulanarak yüz bölgesindeki şikayetleri azaltmak ve engellemek için kullanılıyor.

Hem pratik hem de ekonomik olan ürünlerini internet satış platformlarından kullanıcılarına sunan Dermapolin, dünyanın her noktasındaki kadınlara ürünlerini götürmeyi hedefliyor. Cildinize yenilik katmak adına Dermapolin ürünlerini incelemek ve %30’a varan indirimlerden yararlanmak isterseniz dermapolin.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.