DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ünlü tasarımcı Özlem Süer’den Modanisa için özel abiye koleksiyon
  • Magazin Name
  • Moda
  • Ünlü tasarımcı Özlem Süer’den Modanisa için özel abiye koleksiyon

Ünlü tasarımcı Özlem Süer’den Modanisa için özel abiye koleksiyon

ABONE OL
13 Mayıs 2021 03:50
Ünlü tasarımcı Özlem Süer’den Modanisa için özel abiye koleksiyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Özlem Süer, modest modanın lideri Modanisa için abiye koleksiyon tasarladı

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Dünyaca ünlü Türk modacı Özlem Süer’in Modanisa’ya özgü hazırladığı, bu yaz düğün ve davetlerde ışıl ışıl parlayacak abiye koleksiyonu modaseverlerin beğenisine sunuldu. Farklı, özenli ve özel olmayı seven tüm kadınlar için seçkin bir stil vadeden yepyeni koleksiyon “Özlem Süer X Refka” moda tutkunları tarafından ilgiyle karşılandı.

Türkiye’nin önemli tasarımcılarından Özlem Süer, kariyerinin 30. yılını kutlarken, ilk modest koleksiyonunu Modanisa için hazırladı. Modanisa.com’dan Mayıs ayında modaseverlere sunulan “Özlem Süer X Refka” Koleksiyonunun ilk gösterimi Fashion Now Ramadan online defilesiyle yapıldı. İstanbul’u modest giyim sektörünün başkenti haline getirmeyi amaçlayan ve Türkiye’den ABD’ye, Fransa’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne uzanan 140 ülkede, modest modaseverler tarafından beğeniyle karşılanan defile blogger’ları, basını ve modaseverleri bir araya getirdi.

Özlem Süer X Refka Koleksiyonunun dikkat çeken ayrıntıları

Likrasız dokuma, iç göstermeyen krep kumaşlı, drape ya da pilise detaylı, tam ve rahat kalıp, bisiklet ya da bağlamalı yaka, takma kollu, bazıları asimetrik kesimli, kuşaklı peplum elbiseler ve tunikler. Düğün, nişan ve kına gecelerinde rahatlıkla giyebilecek bu zarif abiyeler, romantik çizgisiyle öne çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.