DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.296,900,87
BITCOIN 22843340.80508%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ünlü kuaför Can Gökboru, 2021 yazı saç trendlerini açıkladı
  • Magazin Name
  • Moda
  • Ünlü kuaför Can Gökboru, 2021 yazı saç trendlerini açıkladı

Ünlü kuaför Can Gökboru, 2021 yazı saç trendlerini açıkladı

ABONE OL
6 Ağustos 2021 23:33
Ünlü kuaför Can Gökboru, 2021 yazı saç trendlerini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlülerin kuaförü olarak da bilinen kuaför Can Gökboru, pandemi sürecinde kadın saçlarında trend olan saç modelleri ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu ve birçok tüyo verdi. Kadınların pandemi döneminden sonra saçlarında değişikliğe gittiklerini belirten Can Gökboru özellikle kuaför yasaklarının olduğu günlere dikkat çekerek yapılması daha kolay olan saç modellerinin son zamanlarda trend olduğunu ifade etti.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Can Gökboru “Pandemi sürecinden sonra ve bu salgının etkisi ile her sektöre gelen yasak kuaförlere de geldi. Hal böyle olunca kuaföre gidemeyen kadınlar daha basit ve kolay yapılabilen saç modellerine yöneldi. Kolay şekil alan ve kolay kullanılan saçların yanı sıra doğal saç renklerine dönüşte de büyük bir artış yaşandı. Bu değişimin 2022 yılında da süreceğini düşünüyorum” diyerek kadınların pandemi süresi boyunca saçları ile ilgili tercihlerini en kolay ve pratik olacak şekilde değiştirdiğini belirtti.

Saç renkleri ile ilgili birçok tavsiyede de bulunan Gökboru “Saç renkleri bronz kahve başta olmak üzere buz sarısı ve bebek sarısıdır. Sarışın ve kahverengi arasında bir ton olan bronde, stil sahibi kadınlar arasında çok tercih edilen bir renktir” diyerek saç renkleri hakkında da bilgi verdi.

Türk kadınlarına saç tonları hakkında da önerilerde bulunan Can Gökboru, “Türkiye’de en çok kahve tonların kullanılması gerekir. Her ırkın kendine özgü bir renk pigmenti vardır. Bizim ırkımızdaki renk pigmenti daha çok kızıl ton ağırlıklı. Dolayısıyla Türk kadınlarına kahve tonları, kahve tonlarının üzerine de balyajlar daha çok olabilecek bir şey. Pigmenti yeşil olanlar sarı tonlarında kullanmalı. Pigmenti kızıl olanlar sarı tonlarına gittiğinde saçlar hem yıpranıyor hem de suni bir sarı oluyor. Dolayısı ile bizde en az kullanılması gereken renk sarı. Buna rağmen kadınlarımız en çok sarı rengi tercih ediyor” ifadelerini kullanırken, Türk kadınının saç renginde kahveleri kullanılması yönünde tavsiyelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.