Uluslararası Nakliye Hizmeti Nasıl Alınır

Türkiye’de yaşıyorsunuz tayin, görev icabı veya uzun süreli yerleşim amaçlı, başka bir ülkeye taşınma planları yapıyorsunuz. Eşyalarınızı en güvenli, en hızlı şekilde ve uygun fiyatla nasıl taşımanız gerektiğini düşünüyorsanız.

Uluslararası Nakliye Hizmeti Nasıl Alınır

Sizlere bu konuda yardımcı olacak, eşyalarınızı büyük bir özenle, paketleyip, taşıyıp, montajını yapacak, uluslararası evden eve nakliyat firmaları hizmet vermektedir.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Uluslararası evden eve nakliyat, eşyalarınızın, evinizin güvenli bir şekilde taşıma işlemini yapan nakliyat firmalarıdır. Türkiye’nin hangi şehrinde olursanız olun, eşyalarınızı bulunduğunuz şehirden alınarak, gitmek istediğiniz ülkeye güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. İstanbul uluslararası nakliyat firması ise, İstanbul’da yaşayan ve başka ülkeye taşınmak isteyenler için hizmet veren firmalardır.

Deneyimli Elemanlar ve Sigortalı Hizmetlerimizle Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Uluslararası nakliyat firmalarımız Türkiye’nin her yerine hizmet vermektedir. Yılların verdiği tecrübeyle, deneyimli çalışanlarımızla ve sigortalı taşıma işlemlerimizle sizlere en güvenli ve en hızlı hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Anlaşma yapıldığı andan itibaren eşyalarınızın tüm sorumluluğu firmamıza aittir. Herhangi bir olumsuzluk (kırılma, kayıp, eksik vb) durumunda, zarar firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bünyemizde çalışan elemanlarımız, uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile oldukça profesyonel olup, büyük bir titizlikle çalışmaktadırlar.

Asansörlü Taşıma Özenli Paketleme ve Hızlı Nakliyat

Yıllardır, kalitemizden, güvenilirliğimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden, siz değerli müşterilerimize en kaliteli, en özenli hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Eşyalarınız, tecrübeli elemanlarımız tarafından özenle sökülüp, toplanıp, paketlenmektedir. Paketleme gayet sağlam ambalajlarla, özenli bir şekilde yapılmaktadır. Tüm söküm, paketleme, taşıma ve monte işlemleri firmamıza aittir. Taşıma işlemi özel yük asansörleri ile gerçekleştirilir. Eşyalarınız, güvenli, korunaklı, kapalı kasa tır veya kamyonetlerle, güvenli ve hızlı bir şekilde yerine ulaştırılır. Nakliyat araçlarımızın bakımları zamanında ve düzenli olarak yapılmaktadır. Aracın kapısı, özel şifreli kilit sistemi ile korunmakta ve acil durumlar için araçlarımızda özel alarm ve araç takip sistemi bulunmaktadır. Eşyalarınızı veya evinizi olabildiğinden daha hızlı bir şekilde yerine ulaştırıyoruz. Referanslarımız, daha önce bizlerle çalışıp, hizmetlerimizden oldukça memnun kalan müşterilerimizdir.

Uluslararası Evden Eve Taşımacılıkta Dikkat Etmeniz Gerekenler

Türkiye’de yaşıyorsunuz ve çeşitli sebeplerden dolayı, evinizi yurtdışına taşımanız gerekiyordur. Bu gibi taşınma durumlarında bu işle ilgilenen, tanınmış, köklü ve güvenilir firmalarla çalışmanız, içinizin rahat etmesi açısından oldukça faydalıdır. Kırılma, çalınma, kaybolma veya kaza gibi olumsuzluklarla karşılaşıldığında, zararınızı karşılamaları açısından, taşıma işleminden önce, firmalarla gerekli sözleşme ve anlaşmalar yapılarak, eşyalarınızı sigortalatmanız gerekmektedir. Eşyalarınızın herhangi yağmur, kar, toz gibi dış etkenlere maruz kalmaması açısından, kapalı kasa araçlarla taşınması tercihler arasındadır. Taşımasını yapacak aracın plakasını mutlaka almalısınız. Sürekli iletişim halinde olabileceğiniz, eşyalarınızın nerede olduğunu, takibini yapabileceğiniz, ilgili firmalarla anlaşma yapmanız yine sizin yararınıza olacaktır.

Uluslararası Nakliyat Fiyatları

Uluslararası evden eve nakliyat fiyatları, gidilecek yolun uzunluğuna, taşınacak eşyanın çokluğuna ve verilen ek hizmetlere göre farklılık gösterir. Az eşyalı ev taşımaları için daha az eleman ve daha küçük araç kullanılırken çok eşyalı evler için daha fazla eleman yönlendirilerek daha büyük araçlarla taşınma işlemi sağlanır. Bu da fiyata yansımaktadır. Yüksek katlı evlerin taşınması, asansörlü taşıma ile yapıldığından dolayı ek olarak asansör ücreti fiyata eklenmektedir.

Uluslararası Nakliyat İletişim

Uluslararası ev, mobilya veya farklı eşyalarınızın taşınma işlemi için, firmamız sizlere en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmaktadır. Deneyimli ve güvenilir elemanlarımızla, son model, kapalı kasa ve korunaklı taşıma araçlarımızla, sigortalı hizmetimizle ve hızlı nakliyatla sizlere en özel ve en uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunmaktayız. Her türlü nakliyat hizmetleri için https://www.rsluluslararasinakliyat.com/ sitesinden ve burada yer alan iletişim numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

RSL Uluslar Arası Nakliyat Şirketi

Müşteri Hizmetleri: 444 90 37

GSM No: 0532 445 90 37

 

Bir yanıt yazın