Ülker Azizova ve Gürkan Organ masalsı bir düğünle dünyaevine girdiler

lker Azizova ve Gürkan Organ çiftinin düğünü cemiyet dünyasını bir araya getirdi...

Ülker Azizova ve Gürkan Organ masalsı bir düğünle dünyaevine girdiler

Bursa’nın gözde çiftlerinden Ülker Azizova ve Gürkan Organ, görkemli bir törenle dünya evine girdi. Zeynel İnegöl Köftecisi’nin saygıdeğer ailesinden olan Gürkan Organ ile başarılı iş kadını Ülker Azizova, aşklarını ölümsüzleştirmek için Bursa Sheraton Hotel’i seçti.

Düğünde, çiftin mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen seçkin davetliler arasında Zeynel Batuhan Organ, Müjde Cumbul ve Ayshan Azizova gibi isimler yer aldı. Nikah şahitleri arasında yer alan isimlerle birlikte genç çift, hayatlarının en özel günlerinden birini kutladı.

Ülker ve Gürkan, ilk danslarını Kenan Doğulu’nun romantik şarkısıyla yaparken, davetliler de gece boyunca Yusuf Özer, Rumeli Semih ve Ebru Yaşar gibi ünlü isimlerin performanslarıyla coştu.

Düğünün ardından balayı için Amerika’yı tercih eden genç çift, hayallerindeki düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bir yanıt yazın