DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tuzla Gazetesi

Tuzla Gazetesi

ABONE OL
19 Temmuz 2022 15:27
Tuzla Gazetesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke genelinde yayımlanan gazetelerin ardını şehirlere mensup olan özel gazeteler ve hatta ilçelere indirgenen gazeteler almıştır. Sadece bununla da kalmayıp kurumlara özel gazeteler bile basılmaya başlanmıştır. Tabi bu basım kitlesine oranla yapılan bir basım olmuştur.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Tuzla Gazetesi Haber

İnsanlar tarafından ülke genelinde cevap aranan sorular olduğu gibi ilçelere mensup yerel halkta kendi muhitiyle ilgili yanıtlar aramaktadır. Bazen duyulan bir haberin yaşadığınız yer için geçerli olup olmadığını merak etmek ve buna yanıt aramak oldukça zorlu bir iş haline gelmektedir.

Bununla birlikte bulunulan yerle ilgili haberler arayışına girilmekte ve ulusal haber kanallarında veya haber araçlarında istenilene dair sonuçlara ulaşılamamaktadır. İşte tam bu anda başvurulan yer yerel haber araçlarıdır. Tuzla’lılar ise Tuzla haberlerini Tuzla Gazetesi’nden öğrenebilmektedir.

Tuzla Gazetesi Son dakika Haberleri

Biz burada İstanbul Tuzla ilçesinin yerel gazetesi olan Tuzla Gazetesi ‘ni ele alacağız. 267.400 kişilik nüfusa sahip olan bir ilçenin hem okuru hem de okunacak yerel haberi bir gazeteye ihtiyaç duyulacak derecede çok olur. Bu yüzden Tuzla Gazetesi kendini bir ihtiyaç olarak ortaya koymuştur.

Yalnız Tuzla haberlerini aldığımız bu gazete sadece yerli haberlerle sınırlı kalmayıp aynı zamanda gerektiği yerde ulusal konulara da değinmektedir. Online olarak hizmet vermekte olan bu gazete insanların tek bir tıkla ulaşacağı bir mesafededir.

Tuzla Haberleri

Asıl amacı genel anlamda birçok gazetenin de olduğu gibi logosunda da bahsettiği üzere ”Tuzla’nın Haber Merkezi” olarak Tuzla Gazetesi okuruna gündem ve birçok konu hakkında doğru ve şeffaf bilgi sunmaktır. Bunun yanında okura salt bilgi sunmayı misyon olarak öne sürmektedir.

Okura karşı görev alan bu gazete Tuzla haber, Tuzla gündem haberleri, son dakika haberleri gibi manşetler içermektedir. Vizyonu ise sadece Tuzla halkı ile sınırlı kalmayıp online olarak ülke genelinde bir şeylerden haberdar olmak isteyen bütün insanlara hizmet etmektir.

Tuzla’nın son dakika haberlerine bile ulaşabileceğiniz bu gazetenin birazda haber içeriklerine göz atalım.

Haber içeriklerinde başta gündem haberleri olmak üzere yerel olarak Tuzla hakkında birçok şeye yer vermektedir. Tuzla Nasıl Bir Yer? Tuzla’da Eğitim, Tuzla’ ya Yakın İlçeler,  Tuzla’ya Yakın Doğa ile İç İçe Yerler, Tuzla İsmi Nereden Gelir?, Tuzla’ya Ulaşım Nasıl Sağlanır? Tuzla’da Neler Var, Neler Yapılabilir?

Tuzla’da İş İmkanları, Tuzla’da Trafik, Tuzla Haberleri, Tuzla’da Korona Virüs Ne Durumda, Tuzla’da okullar Tatil M? Tuzla’da okullar Açılacak Mı? gibi başlıklarla Tuzla hakkında merak edilen sorulara cevap vermekte ilgililerinin Tuzla hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Tuzlalıları ilçe hakkında olan siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel anlamda da haber sahibi yapmaktadır.

Tuzla Son dakika

Bütün bu yerel anlamda yaptığı çalışmaların yanında online olarak hizmet veren Tuzla Gazetesine tek bir tıkla ulaşılabilir olmayı bir fırsat bilmekte ve bahsettiğimiz içerikler altında ülke genelinde dikkat çeken haberlere de yer vermektedir. Spor, sağlık, siyaset, kültür-sanat, son dakika manşetleri anlamında da birçok haber yapmaktadır.

Son olarak sizler için önemli bir haber merkezi olan İstanbul Tuzla’nın yerel gazetesi , hakkında ihtiyacınız olabileceğini düşündüğümüz önemli bilgileri yazımıza not olarak ekleyelim.

İLETİŞİM ADRESLERİ

Adres: İstasyon Mahallesi İstasyon Cd.no165/1 Tuzla/İSTANBUL

Tel: GSM 0532 151 0813

0216 494 2 494

Sosyal Medya Hesapları 

Twitter @gazetesituzla

Facebook  https://www.facebook.com/Tuzla-Gazetesi-104730538095844

NOT: İstek-Şikayet-Öneri-Haber gibi konularda bu adreslerden iletişim kurabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.