Türkiye’de yaşayan en güzel Filipinli seçildi

Türkiye'de yaşayan Filipinliler yarışmaya yoğun ilgi gösterdi...

Yarışmaya ülkemizde yaşayan 14 yarışmacı genç kız katılırken jüride birbirinden ünlü isimler yer aldı. Yarışmanın jüri üyeliği koltuğunda Filipinler Cumhuriyeti Konsolosluğu’ndan Lorena Joy Banagodos, Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giyen Ryan Babel’in eşi Lindsay Skinner Babel, başarılı popçu ve reklamların aranan yüzü Akın İshakoğlu, yapımcı Seçil İnceoğlu, Luqqa Estetik Mustafa Calban ve Analiz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Deniz ve gazeteci Kamil Hızer görev yaptı.


ALYA ASLAN’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
Gecenin sunuculuğunu üstlenen, Türkiye Filipinliler derneği başkanı ve moda tasarımcısı Ronald Rohan Legasp yaparken gecede başarılı popçu Akın İshakoğlu ve Alya Aslan sahne alırken, Alya Aslan Filipin dilinde söylediği “Tala” adlı şarkısı ile geceye katılan tüm konuklara büyük bir sürpriz yaşattı.

Güzellik yarışmasını Bursa’da yaşayan Sharon Buen kazanırken, Mary Jane Magalona ve üçüncülüğü de İstanbul’da yaşayan Mary Bat De Aziz kazandı.
Yarışma sonrasında kısa bir açıklama yapan Filipinler Cumhuriyeti Konsolosluk görevlisi Lorena Joy Banagodos, “Her yıl düzenlediğimiz bu etkinlikle ülkemize olan online rulet siteleri özlemimizi biraz olsun dindirirken buradaki yaşayan vatandaşlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlıyoruz” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın