DOLAR 28,9136 -0.03%
EURO 31,2068 0.13%
ALTIN 1.882,18-0,07
BITCOIN 1262296-0,79%
İstanbul
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
Tuğba Özerk’ten samimi açıklamalar

Tuğba Özerk’ten samimi açıklamalar

ABONE OL
20 Ekim 2023 13:33
Tuğba Özerk’ten samimi açıklamalar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanatçı Tuğba Özerk, TRT Müzik’te Cumartesi 11.15’te yayınlanan “Hayatım Müzik” programının ilk ünlü konuğu oldu. Programda hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Özerk, aynı zamanda samimi itiraflarda da bulundu.

Tuğba Özerk daha 9 aylıkken Sezen Aksu’nun bu çocuk melodik ağlıyor, görürsünüz çok büyük bir şarkıcı olacak sözleriyle müzik yeteneğinin bebek yaşta keşfedildiğini söyledi. İki buçuk yaşında şarkı söylemeye başladığını söyleyen sanatçı ilk söylediği şarkının ‘Mastika’ olduğunu gülerek itiraf etti.  Müzik hayatının TRT’de Sezen Aksu’nun yılbaşı programıyla başladığını söyleyerek: “TRT benim ilk sahnem, ilk büyük heyecanım. Bendeki yeri çok ayrıdır.” diyerek duygularını dile getirdi.

Basın Bülteni Paketi

Müzisyenliğin esas olduğunu düşünen Tuğba Özerk, kendisinin Özerk Müzik şirketini kurduğunu ve genç sanatçıların önünü açarak destek olacağını vurguladı.

Tuğba Özerk’ten İlginç İtiraf

İşi gereği çok sık seyahat ettiğini söyleyen sanatçı, kendi yatağı olmayınca uyumadığını ciddi uyku sıkıntısı yaşadığını ifade etti. Özerk, uyku problemi olduğundan her gittiği yere kendi yatağını da götürdüğünü anlatarak herkesi şaşırttı.

Yapımcılığını Banu Ergin’in Genel Koordinatörlüğünü ve içerik yönetimini Arsevi Yeter’in yaptığı programda her hafta hayatını müziğe adamış isimler ekrana geliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.