DOLAR 32,5929 0.35%
EURO 34,8070 0.19%
ALTIN 2.499,050,60
BITCOIN 21055035.15416%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TRT 1’in iddialı dizilerinden “Dünya Hali” 28 Temmuz’da seyircisiyle buluşuyor

TRT 1’in iddialı dizilerinden “Dünya Hali” 28 Temmuz’da seyircisiyle buluşuyor

ABONE OL
20 Temmuz 2021 15:26
TRT 1’in iddialı dizilerinden “Dünya Hali” 28 Temmuz’da seyircisiyle buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon birbirinden iddialı yapımlara imza atan TRT 1’in yeni dizisi “Dünya Hali”nin yayın tarihi belli oldu.

“Dünya Hali” 28 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Farklı hikayesi, benzersiz kurgusu ve kendine has komedi diliyle yaz aylarının yeni eğlencesi olmaya hazırlanan Dünya Hali’nin fragmanı da yayınlandı.

Birbirinden komik hikayeleriyle yaz aylarına damga vuracak olan dizinin konusu şöyle:  

Çok sevdiğiniz bir aile büyüğünüzün ölmeden önceki son isteği “erken kalkan, eskinin kıymetini bilen ve bal porsuğuna benzeyen bir kızla evlen” olursa ne yaparsınız? Bu kendine has vasiyetin ilginç yolculuğu Dünya Hali dizisinde cevap buluyor.

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekran karşısına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor.

Mizahı ele alışı itibariyle dünya standartlarında bir anlatım yakalamayı vaat eden dizi 28 Temmuz’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan’ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin’in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence vaat ediyor.

Ekranlara yeni bir soluk getirecek olan TRT 1’in yeni dizisi Dünya Hali’nde, Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş gibi birçok yetenekli isim yer alıyor.

Dünya Hali, mizahı bol, izlemesi keyifli birbirinden güzel bölümleri ile 28 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.