Tövbeler Olsun dizisinde “Ortaklık Zamanı”

Tövbeler Olsun dizisinin izleyicilerini bu hafta büyük sürprizler bekliyor...

TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde başlayan ve her Pazar akşamı saat 20:00’de yayınlanan Tövbeler Olsun dizi herkesin içini ısıtan hikayesiyle bu hafta altıncı bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

13 Eylül akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Tövbeler Olsun adlı dizinin bu bölümünde izleyicisini neler bekliyor?

Osman uzun uğraşlar sonucunda Namzet’i ortak olma konusunda ikna etmeyi başarır. Namzet bu ortaklık sayesinde rahat bir nefes alırken ortağı ve dostu ile yeni bir sayfa açmaya karar vermiştir. Osman, Namzet’in ortaklık teklifini kabul etmesine etmiştir ama Namzet’e karşı bundan sonra daha dikkatli olmaya karar vermiştir.

Buğra ve Aylin arasında herkesten gizledikleri aşkları yüzünden Latife ve Hülya karşı karşıya gelirler. İkili arasında artık eski defterler yeniden açılmaya başlar. Nazmiye ile sohbet eden Cemre, Nazmiye’nin  kendisinden bir şeyler sakladığını düşünür ve bunu bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Buğra ve Aylin arasında olan aşkı Osman öğrenecek midir? Aylin’i bekleyen büyük sürpriz nedir? Namzet Nazmiye’nin sırrını öğrenecek midir?. Tüm bu soruların cevapları Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Bir yanıt yazın