DOLAR 32,3928 0.18%
EURO 35,2226 0.01%
ALTIN 2.320,880,09
BITCOIN 22954022.85498%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Tmob, Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri Sertifikası almaya hak kazandı
  • Magazin Name
  • Genel
  • Tmob, Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri Sertifikası almaya hak kazandı

Tmob, Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri Sertifikası almaya hak kazandı

ABONE OL
27 Temmuz 2021 14:12
Tmob, Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri Sertifikası almaya hak kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tmob |Thinks Mobility perakende, e-ticaret, bankacılık ve havacılık sektörlerinde konusunda uzman, dinamik, genç ve sürekli büyüyen ekibiyle önemli adımlar atmaya devam ediyor. Tmob, çalışanların şirkete duyduğu güveni ölçen ve insan kaynakları uygulamalarını değerlendiren Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri Sertifikası almaya hak kazandı.

 

2009 yılında kurulan ve kendi geliştirdiği yenilikçi PaaS portföyü ile işletmelerin yazılım ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunan uluslararası teknoloji şirketi Tmob, geliştirdiği teknolojik çözümlerle şirketleri geleceğe taşırken, yurt dışından gelir getiren iş modelleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

Tmob benimsediği şirket kültürü, yenilikçi vizyon ve çalışanlarına sunmuş olduğu esnek çalışma modeline uygun olarak Kolektif House ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde, Türkiye’nin her yerinden uzaktan çalışma olanağıyla sadece pandemi döneminde değil, daimi olarak ekibin yaratıcılığını destekliyor, mutluluğunu ve rahatını önemsiyor.

 

Rudi Dökmecioğlu: “Geleceğin işini birlikte tasarlıyoruz”

 

Şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda sadece hizmet verdiği dünya devleri  için değil, çalışanları için de mükemmel bir şirket olmayı hedefleyen Tmob’un kurucusu ve CEO’su Rudi Dökmecioğlu bu anlayışının bir göstergesi olarak almaya hak kazandıkları Great Place to Work sertifikası ile gurur duyduklarını ifade etti. Dökmecioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “30 yıldır devam eden bu köklü araştırma sonucu 2021’de almaya hak kazandığımız bu sertifika, kendimizi geliştirmemiz ve her yıl bir öncekinden daha iyi bir Tmob olmamız için bize güç verecek. Tüm ekip arkadaşlarıma, Tmob’u çalışanların şirkete duyduğu güveni ölçen ve insan kaynakları uygulamalarını değerlendiren Great Place to Work – Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında değerlendirdikleri için teşekkür ediyorum.”

 

Great Place to Work® Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen anketin %97’lik bir memnuniyet oranı ile sonuçlanmasının arkasındaki en büyük etken ise Tmob’un kurulduğu günden bu yana benimsediği yenilikçi ve vizyoner şirket kültürünün yansımaları. Titiz değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip iş yerlerine Great Place to Work® Certified unvanını kullanma hakkı veriliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.