DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22832532.18019%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Schneider Electric enerji dağıtımı forumu büyük ilgi görüyor
  • Magazin Name
  • Genel
  • Schneider Electric enerji dağıtımı forumu büyük ilgi görüyor

Schneider Electric enerji dağıtımı forumu büyük ilgi görüyor

ABONE OL
27 Temmuz 2021 14:17
Schneider Electric enerji dağıtımı forumu büyük ilgi görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider konumda bulunan Schneider Electric Exchange’in Elektrik Tasarım, Dağıtım ve Uygulama Çözümleri Forumu Nisan 2021’de yayına girdi. Açıldığı günden bugüne kadar 12.000 ziyaretçi ağırlayan forum, Schneider Electric iş ortakları ve paydaşları için kısa zamanda önemli bir kaynak haline geldi.

Elektrik Tasarım, Dağıtım ve Uygulama Çözümleri Forumu’nda üyeler, sorunlara çözüm bulabilmek için Schneider Electric’in teknik uzmanlarına doğrudan soru yöneltebiliyor ve konuyla ilgili deneyim sahibi meslektaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliyorlar. Forumda oluşturulan konu başlıkları etiketleri sayesinde forum üyeleri, Schneider Electric çözümlerine yönelik bilgi ve deneyimleriyle ilgili paylaşım yapabiliyor ve diğer forum katılımcıları tarafından yapılan paylaşımlara yorumlarıyla katkı vererek, bilginin paylaşılarak çoğalmasını sağlıyorlar.

Proje Tasarım ve Danışmanlık Ofisleri, Pano Üreticileri, Müteahhitler, Bağımsız Yazılım Satıcıları (ISV), Teknoloji Şirketleri, Son Kullanıcılar olmak üzere 55.000’den fazla uzman ile, benzersiz bir açık iş platformu olan Schneider Electric Exchange’de pano imalatı, devreye alma ve servis faaliyetleri için yüzlerce dijital araca bu forum ile ulaşabiliyor. Schneider Electric, elektrik tasarım, dağıtım ve uygulama çözümleriyle ilgili bilgi ve doküman paylaşımı yapmak, ürün ve çözümlerle ilgili sorulara yanıt verecek uzman ekibiyle destek vermek için başta Proje Tasarım ve Danışmanlık Ofisleri, Pano Üreticileri ve Müteahhitler olmak üzere, elektrik dağıtımı alanında faaliyet gösteren tüm paydaşları forumdaki içerikten faydalanmaya davet ediyor. Siz de tasarımlarınızı standartlara uygun hale getirebilmek ve güncel teknolojiyi diğer paydaşlarla konuşarak sektörde fark yaratabilmek için Schneider Electric’in forumuna katılabilirsiniz.

Schneider Electric Hakkında

Schneider’in amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric’te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta – bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

Global şirketler arasında en yerel olanıyız. Anlamlı Hedeflerimizi, Kapsayıcı ve Güçlendirilmiş değerlerimizi paylaşanlarla işbirliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.