DOLAR 32,5901 0.33%
EURO 34,8302 0.22%
ALTIN 2.509,531,03
BITCOIN 20895361.13429%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

Tip Genel Başkanı Erkan Baş’tan İmamoğlu’na Destek Ziyareti
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Tip Genel Başkanı Erkan Baş’tan İmamoğlu’na Destek Ziyareti

Tip Genel Başkanı Erkan Baş’tan İmamoğlu’na Destek Ziyareti

ABONE OL
21 Aralık 2022 16:24
Tip Genel Başkanı Erkan Baş’tan İmamoğlu’na Destek Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, yerel mahkemece hapis ve siyasi yasak cezası verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

tip-genel-baskani-bastan-imamogluna-ziyaret-2.jpeg

SARAÇHANE / İSTANBUL

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu. Baş’ı Saraçhane’deki makam odasında ağırlayan İmamoğlu, “Hem Türkiye demokrasisi adına hem de Türkiye’nin yaşadığı hukuksuzluklar sürecine dair değerli cümlelerinizi sürekli dinliyorum. Meclis çatısı altında birçok partinin temsilinin mümkün olmasını savunanlardanım. Ama bugünün Meclis’inde de gerçekten hem partiniz adına hem şahsınız adına benim için önemli olan, evrensel değerler üzerinden, toplumsal ihtiyaçlar üzerinden ortaya koyduğunu tavır, bu süreçte de bize dönük desteğiniz için teşekkür ederim. Ziyaretiniz için de teşekkür ederim” dedi.

“BU HUKUKSUZLUĞA KARŞI SESSİZ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Erkan Baş da şunları söyledi:

“Külliyen bir hukuksuzluk var ortada. Ama temelde tüm ülke açısından, tüm yurttaşlar açısından esas mesele, insanlığın en temel hakkı olan seçme ve seçilme hakkını gasp etmeye yönelik deneme alanına çevirdiler İBB’yi. Seçimi iptal ediyor; yetmiyor. Şimdi yargıyı devreye sokuyor; yetmiyor. Buna karşı sessiz kalmak mümkün değil. Kuşkusuz bir son değil bu. Hiç öyle değerlendirmiyoruz. Sonuna kadar yanınızda olacağız. Ne yaparsanız, biz de oradayız. O çizgide duracağız.”

 

#İBB Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.