DOLAR 32,3138 0.19%
EURO 35,1076 -0.07%
ALTIN 2.279,370,09
BITCOIN 22729260.92189%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Temmuz Ayında Talep Edilen Ek Ödenek Yıl Sonunda Meclisten Geçti
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Temmuz Ayında Talep Edilen Ek Ödenek Yıl Sonunda Meclisten Geçti

Temmuz Ayında Talep Edilen Ek Ödenek Yıl Sonunda Meclisten Geçti

ABONE OL
9 Aralık 2022 16:33
Temmuz Ayında Talep Edilen Ek Ödenek Yıl Sonunda Meclisten Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediyesi’nin Aralık meclis toplantısının ikinci birleşimi yapıldı. Yüksek enflasyon ve artan maliyetler nedeniyle Temmuz ayında talep edilen ama kabul edilmeyen ek ödenek, 2022 yılının bitmesine yirmi gün kala ancak meclisten geçebildi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Esenyurt Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde ek ödenek görüşmeleri yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında yapılan toplantıda, belediyenin Temmuz ayından bu yana yüksek enflasyon ve artan maliyetler nedeniyle hizmetlerini aksatmamak için talep ettiği 720 milyon 320 bin TL ek ödenek talebi 2022 yılının bitmesine sayılı günler kala 371 milyon 350 bin TL olarak meclisten geçti. AK Parti ve MHP grubunun Temmuz ayından bu yana ek ödeneği kabul etmeyerek Esenyurtlulara hizmet etmelerini engellediklerini söyleyen Başkan Bozkurt, “6 aylık dilimde yüzde 60 talep ettik, onu da 55’e çektik ama yine vermediniz. Siz eğer Temmuz ayında istemiş olduğumuz bütçeyi verseydiniz, yatırımlarımız bu enflasyonda aksamadan devam edecekti” dedi.

“Esenyurtlulara hizmet etmemizi engellediniz”

Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana gelirimizin üzerinde bir para harcamadık ama Temmuz ayında tahmin ettiğimiz yüzde 120 enflasyonun olduğu bir ortamda ek ödenek talebimize hayır diyerek yanlış yaptınız. Bizim ihtiyacımız olan bütçeyi vermemekle Esenyurtlulara bizim hizmet etmemizi engellediniz. Ama merak etmeyin. Hem geçmişte yapılan yanlışları düzelteceğiz hem Esenyurt’un ihtiyacı olan planları, projeleri geliştireceğiz. Bunların önemli bir bölümünü yapacağız. Hem de bütün engellere rağmen bunu hızlı bir şekilde aşmış olacağız. Yine de bütçeye bu ay kabul oyu verdiğiniz için teşekkür ediyorum.”

 

 

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.