Tamer Acar ilk profesyonel çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

İzmirli sanatçı Tamer Acar "Affet Beni" adlı ilk profesyonel çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor...

Tamer Acar ilk profesyonel çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

İzmir’de doğup büyüyen, sahnelerin başarılı ve sevilen yüzü ”Tamer Acar”; ilk profesyonel çalışması ”Affet Beni”yi müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Uzun yıllardır çeşitli mekanlarda sahne alan, geniş repertuvarıyla ve eğlenceli sahnesiyle misafirlerine doyumsuz eğlenceler sunan ”Tamer Acar”ın, sözü ve müziği kendisine ait olan “Affet Beni” şarkısının düzenlemesi ise Erkan Hıdırbozan imzası taşıyor.

Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan genç sanatçının bir yanı öğretmen olmayı arzu ederken, bir yanı hep şarkı söylemek istedi. Çocukluk yıllarından itibaren müziğe karşı büyük ilgi duymuş olup, üniversite yıllarında çeşitli eğlence mekanlarında sahne almaya başladı. Müziğe olan sevgisini aynı zamanda şarkı sözü yazarak ve beste yaparak sürdüren sanatçı şu anda iki hayalini de gerçekleştirdi.  ”Tamer Acar”, hem İngilizce öğretmeni olarak hem de solist olarak İzmir’de yaşamaya devam ediyor.

Sözleriyle dinleyicisinin kalbine dokunacak şarkının klibi de İzmir Foça’nın güzelliklerini gözler önüne sererken, soğuk kış günlerinde dinleyicisinin evlerinin kapılarını aralayarak içini ısıtacak. ”Affet Beni”nin etkileyici görüntülerden oluşan klibinin yönetmenliğini de Faik Apaydın üstlendi.

”Tamer Acar”ın yeni projesi ”Affet Beni” Seyhan Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

Bir yanıt yazın