Genç rap sanatçısı Tukle’den trap tınılı deneysel bir tekli “Omnitrix”

Tukle (Egemen Tükle) yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu...

Genç rap sanatçısı Tukle’den trap tınılı deneysel bir tekli “Omnitrix”

YouTube kanalında yayınladığı şarkılarıyla tanınan ve hem söz hem de müzik konusunda farklı fikirler sunan Rap bileşenlerini kendine özgü harmanlandığı tekli ve EP’ler yapan Tukle, yeni teklisi “Omnitrix” ile trap tınılı deneysel bir tekliyi dinleyicilerle buluşturuyor!

Artvizyon etiketiyle yayınlanan teklinin sözü Tukle, beati Erdem Şengil’e aitken, kayıt, mix ve mastering işlemleri de Kardiyak (Doğuş Birecikligil)tarafından gerçekleştirildi.

Tukle (Egemen Tükle), yeni teklisini şu sözlerle anlatıyor; “Omnitrix bir çizgi film karakterine (Ben10) özel uzaylı güçleri bahşeden özel bir saattir. Omnitrix‘te aslında herkesten farklı olduğumu düşünerek bundan ötürü kendimden bu dünyanın dışındanmış gibi bahsediyor ve Rolex saati de Omnitrix’e benzetiyorum. Ayrıca bu şarkımda asla mücadelemden vazgeçmeyeceğimi anlatıyorum. Erdem ile çalışma esnasında iki başarılı isim Playboi Carti ve Aminé’nin çalışmaları tarzı hissiyat veren birkaç beat ortaya çıktı. Sonrasında bu temada iki şarkı oluştu. Bu iki şarkıdan biri ise Omnitrix. Yakın zamanda çok daha farklı tarzlarda şarkılar yayınlamaya devam edeceğim!”

Bir yanıt yazın