Suudiler ilk hamlelerini yaptı ve Hande Erçel ile sözleşmelerini iptal ettiler

Suudiler ilk hamlelerini yaptı ve Hande Erçel ile sözleşmelerini iptal ettiler

Dün Suudi Arabistan’da oynanması gereken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylı futbolcuların sahaya ısınmak için Atatürk tişörtüyle çıkması büyük bir krize neden oldu.

 

Suudi yetkililer kulüplerimizin bu talebine karşı çıkması üzerine hem Fenerbahçe hem Galatasaray kulübü yöneticileri ortak bir karar alarak maça çıkmama kararı aldı.

 

Yaşanan bu olay büyük bir krize neden olurken sosyal medyada birçok vatandaş tepkisini gösterirken Hande Erçel’de buna kayıtsız kalmadı. Hande Erçel sabah saatlerinde Instagram hesabı üzerinden bir Atatürk görselini “Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Ata’m” notu ile paylaştı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı bu paylaşıma büyük destek verirken Hande Erçel’in geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’ın ünlü parfüm markası Laverne ile yaptığı anlaşma firmanın X adlı sosyal medya platformundan yaptığı bir paylaşımla “En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgimiz olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini fethetmeye karar verdi” denilerek Hande Erçel’in reklam sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.

Bir yanıt yazın