Müfit Can Saçıntı sosyal medyasından “DALLAMA”‘sına duyuruda bulundu

Müfit Can Saçıntı sosyal medyasından “DALLAMA”‘sına duyuruda bulundu

Ülkemizin güzide sanatçılarından oyuncu, yönetmen, senarist ve stand-up gibi bir çok sanatı başarı ile temsil eden Müfit Can Saçıntı sosyal paylaşım sitesi X’te yaptığı bir paylaşıma takipçileri büyük destek verdi.

 

Müfit Can Saçıntı paylaşımına “Bir paylaşımım dolayısıyla ifadeye çağrılma şerefine nail oldum” diyerek başlayarak vatanseverliğini sorgulamaya kalkan birisine “DALLAMA” demesinden dolayı dava açıldığını duyurdu.

 

Müfit Can Saçıntı’nın  X’te yaptığı paylaşım

Ben de sosyal medya paylaşımım dolayısıyla ifadeye çağrılma şerefine nail oldum. Bir paylaşımımın altına yazdığı yorumda benim vatanseverliğimi sorgulayan bir “sayın dallama”ya karşı özelden yazdığım kelimeler “dallama”nın zoruna gitmiş ve bana hakaret davası açmış. Bu arada “dallama” kelimesi de hakaret kabul edilmiş . O yüzden bilerek ve inadına “dallama” diye hitap ediyorum. Hapis korkusuyla, para cezası korkusuyla vatanseverliğime laf ettirecek adam değilim. Ettirirsem de zaten adam değilim. Yatarı neyse yatarız, cezası kaç paraysa öderiz, dallamaya da “dallama” deriz. Çünkü biz ustalarımızdan böyle gördük; Bu memlekette dallamaya dallama denir. Sözüm meclis dışarı, pezevenge de pezevenk denir. Vatansevere de vatansever denir. Üç günlük dünyada, üç kuruşluk çıkarlar için vatanseverlere “şucu” “bucu” diyen dallamalara duyurulur!

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın