Survivor’da isteyen yarışmacı adada namaz kılabiliyor mu?

Survivor adasında neler serbest neler yasak?

2016 yılında Survivor yarışmasına katıldıktan sonra TV8 ekranlarında Survivor Ekstra adlı programda yorumculuk yapmaya başlayan Semih Öztürk kendisine ait YouTube kanalından Survivor yarışması hakkında en çok merak edilen konular hakkında bilgiler verdi.

Semih Öztürk biraz da Ramazan ayının etkisiyle isteyen yarışmacının adada ibadet edip edemediği konusunda yaptığı açıklamada “Adada en bol şey zaman. Bu zamanı kavga etmek, dedikodu etmek yerine namaz kılarak dua ederek geçirmek zaten daha mantıklı. Hatta bunu katılacak yarışmacılara tavsiye ederim” diyerek adada isteyen yarışmacının istediği an ibadetine izin verildiğini ifade ederken adada kesinlikle sigara içilmesinin yarışmacılar arasında yasak olduğunu, zaten katılan yarışmacıların genellikle spor kökenli olmasından dolayı sigara yasağı konusunda sorun yaşanmadığını ifade etti.

Yarışmaya katılacak yarışmacıların adaya gelirken çantalarına istediği şeyleri koymasının yasak olduğunu, yarışmacıların çantalarına sadece yağmurluk, matara, eşofman koyma zorunluluğunda olduğunu söyledi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın