DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Sura İskenderli yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu

Sura İskenderli yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu

ABONE OL
22 Temmuz 2020 22:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ”Bir Daha Yak, Dinle” adını taşıyan şarkılarıyla müzik listelerinin en üst basamaklarında yer alarak müzikseverlerden tam not alan genç sanatçı ”Sura İskenderli” geçtiğimiz gün ”En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülünün sahibi oldu.
33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi ve Uluslararası Hijyen Ödülleri töreninde güven veren marka ve sanat ödülleri sahiplerini buldu. Yayınlamış olduğu video klipleri ile izlenme rekorları kıran ve radyo, televizyonlarda şarkılarıyla büyük beğeni toplayan ”Sura İskenderli’‘ gecenin ”En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülüne layık görüldü.
Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Wediacorp Music ile uzun yıllardır işbirliği içinde olan genç sanatçı ”Sura İskenderli”nin ödülünü ekipten menajeri Selma Güzel alarak;
Sura İskenderli pandemi sürecinden dolayı aramızda olmayı çok arzu etmesine rağmen katılamadı, bu ödülü bizlere layık gören tüm sevenlerimize sonsuz teşekkür ederiz varlığınız her alanda bizlere güç vermeye devam ediyor. Üretmeye ve müzik sektörüne hız kesmeden verimli olmaya devam edeceğiz” dedi ve ödülü Sura İskenderli‘ye takdim etmek üzere teslim aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.