DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

Su Soley yeni albümü “Kabuk” için gün sayıyor

Su Soley yeni albümü “Kabuk” için gün sayıyor

ABONE OL
29 Nisan 2022 12:19
Su Soley yeni albümü “Kabuk” için gün sayıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Alternatif müziğin güçlü kadın vokallerinden Su Soley, 13 Mayıs’ta yayınlanacak olan Kabuk isimli albümünün çıkışı için gün sayarken, albümün müzik prodüktörlüğünü üstlenen Genco Arı ile çekilen karesini takipçileri ile paylaştı.
Kabuk albümü için gece gündüz çalışan ikilinin stüdyo çıkışı karlı bir İstanbul gününde çekilen fotoğrafı beğeni alırken, Su Soley yaklaşık iki senelik emeğin sonucunda ortaya çıkan Kabuk albümünü 13 Mayıs’ta dinleyicilerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor.
Su Soley, sosyal medyadan yaptığı paylaşımının altına şu sözleri düştü:” Müzik kariyerim boyunca hep çok çalıştım, çok emek harcadım. Sahne performansı tarafında çok büyük tatminler yaşadım bugüne kadar. Diğer taraftan düştüm, kalktım, dizlerim paramparça oldu yollarda. Fakat o izlerimi de çok sevdim. İşimi o kadar gönülden sevdim ki sonunda Tanrı beni gördü ve kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bu süreçte karşıma seni çıkardı. Bir de üstüne bir iki şarkı yapmakla kalmayıp albümün müzik prodüktörlüğünü üstlendin. Bu fotoğraf albümün kayıtlarının bittiği günden bir hatıra. Sonunda albüm bitti ve şu an kendi albümümü dinlemekten kendimi alamıyorum. Senin gibi bir müzik dehasıyla yolumun kesişmesi büyük şans.”
”Ses rengi kendine has ve şahsiyetli!”
İmzasını attığı başarılı projeler ile ismini çokça duyduğumuz usta müzisyen Genco Arı, Su Soley ile ilgili şu sözleri söyledi: ”Bu ülkeye çok büyük isimler geldi geçti. Sevinç Tevs, Ayten Alpman, Ajlan Büyükburç ve daha nice ustalar.
Soley’in potansiyeli tüm bu tarihi isimler ile aynı sayfalarda anılacak kalite ve donanımda. Ses rengi kendine has ve şahsiyetli.”
Su Soley’in kariyerinde kırılma noktası olarak tanımladığı Kabuk albümü, 13 Mayıs tarihinde müzikseverler ile buluşacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.