Sosyal medyada Ferhat Göçer’e hekim tepkisi!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer doktorluk günlerine geri döndü. Sosyal medya hesabından sayıların olduğu bir tablo paylaşan ünlü şarkıcı ” Doktorluğum tuttu. Bir göz testi yapayım. Tabloda hangi sayı eksik” sorusuna hiç bir takipçisi doğru cevap veremedi. Bir takipçi ise ünlü şarkıcıya ” Keşke hekime karşı yapılan şiddet olayları haberlerinde de doktorluğunuz tutsaydı. Belki bi sesimiz …

Sosyal medyada Ferhat Göçer’e hekim tepkisi!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer doktorluk günlerine geri döndü. Sosyal medya hesabından sayıların olduğu bir tablo paylaşan ünlü şarkıcı ” Doktorluğum tuttu. Bir göz testi yapayım. Tabloda hangi sayı eksik” sorusuna hiç bir takipçisi doğru cevap veremedi. Bir takipçi ise ünlü şarkıcıya ” Keşke hekime karşı yapılan şiddet olayları haberlerinde de doktorluğunuz tutsaydı. Belki bi sesimiz olurdunuz” diye tepki gösterdi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü şarkıcı Ferhat Göçer hayranlarını göz testinden geçirdi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Doktorluğum tuttu. Bir göz testi yapayım. Tabloda hangi sayı eksik” sorusunu sordu. Bir çok hayranın doğru cevap veremediği görülen tablo için bir doktor ise “Keşke hekime karşı yapılan şiddet olayları haberlerinde de doktorluğunuz tutsaydı. Belki bi sesimiz olurdunuz” diyerek tepki gösterdi.
Ünlü şarkıcının bu tepkiye sessiz kalışı ise gözlerden kaçmadı.

Bir yanıt yazın