DOLAR 32,5378 0.24%
EURO 34,7581 0.03%
ALTIN 2.492,361,24
BITCOIN 20552073.49473%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:40

SABAHA KALAN SÜRE

Sonum Bergen gibi olmasın diyen Yeliz Yeşilmen boşandı

Sonum Bergen gibi olmasın diyen Yeliz Yeşilmen boşandı

ABONE OL
9 Eylül 2021 22:51
Sonum Bergen gibi olmasın diyen Yeliz Yeşilmen boşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Şubat ayında Yeliz Yeşilmen sosyal medya hesabından paylaştığı bir videosunda ağlamaktan yüzü şişmiş ve gözleri kıpkırmızı bir halde “Bugün çok ağladım. Ağlamaktan gözlerim şişti ve yanıyor. Ama birazdan ekmek param için video çekmem lazım. Ama yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum. Yaşadıklarımı şimdilik kimseye anlatamıyorum. Biz Türk kadınları dünyada bir numarayız, çünkü bizler ayakta kendi başımıza durmasını bilen en başarılı toplumlardan birisiyiz” demişti.

Açıklamasının devamında Yeliz Yeşilmen “Şu an aldığım aile terbiyesi ve dini inançlarım sayesinde yaşıyorum. Kimsenin beni mutsuz etmesine asla izin vermeyeceğim. Bana destek olmak için çok güzel mesajlar yollamışsınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Hayatımda büyük fedakarlıklar yaptım. Ama bunların karşılığında sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum” demişti.

2010 yılında dillere destan bir düğünle iş adamı Ali Uğur Akbaş ile dünya evine giren Yeliz Yeşilmen’in bu evliliğinden 2 çocukları olurken çiftin geçtiğimiz Şubat ayından beri evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu.

Çift aralarındaki sorunları çözemeyerek Pazartesi günü sessiz sedasız anlaşmalı olarak boşandılar. Basından gizli bir şekilde gerçekleşen boşanma konusunda çift bir açıklama yapmazken Yeliz Yeşilmen sosyal medya hesabından “Özel hayatımla ilgili sizlerden çok soru geliyor. Bu konuda lütfen bana bir şey sormayın. Bir süre biz böyle lay lay lom şekilde devam edelim” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.