Deniz Akkaya’dan Yeliz Yeşilmen ve Selin Ciğerci’ye ağır göndermeler

Deniz Akkaya bugünkü programında aralarında geçmişte tartışmalar yaşadığı Yeliz Yeşilmen ve Selin Ciğerci'ye ağır göndermelerde bulundu.

Deniz Akkaya’dan Yeliz Yeşilmen ve Selin Ciğerci’ye ağır göndermeler

Pazartesi günü sessiz sedasız boşanan Yeliz Yeşilmen geçtiğimiz Şubat ayında Instagram hesabından bir paylaşım yaparak sonunun Bergen gibi olmasından duyduğu kaygıyı dile getirirken evliliklerinde kara bulutların dolaştığının sinyalini vermişti.

Geçtiğimiz yıllarda Yeliz Yeşilmen yatak odalarında eşinin atletle otururken kendisine kahvaltı getirdiği kareleri paylaşmış ve bu paylaşımın altına da “Ne güzel bir gün, kahvaltıdan önce biraz sevişelim mi?” notunu düşmüştü.

Deniz Akkaya, Yeşilmen’in bu paylaşımına sert bir eleştiri ile cevap vermiş ve bu eleştirilerine Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş’ın hakaretlerle cevap vermesine Yeliz Yeşilmen arkada alkış tutmuştu.

Yeliz Yeşilmen ve Ali Uğur Akbaş’ın boşanmalarının medyada yer almasının ardından bugün Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen’in boşanması hakkında “Eşin bizlere hakaret ederken sen arkada alkış tutarken, kusura bakma boşanırken dayakta yesen ben sana sahip çıkmam. Eşin Ali Uğur Akbaş ile Selin Ciğerci ile evlenebilir” sözlerini sarf etti.

Deniz Akkaya’nın bu sözlerine Yeliz Yeşilmen ve boşandığı eşi Ali uğur Akbaş ile birlikte daha önce mahkemelik olduğu Selin Ciğerci’nin nasıl bir cevap vereceği magazin dünyasında ilgiyle beklenmeye başladı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın