DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22833270.89625%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Soner Kırmızıgül ve Kaan’ın ortak projesi “Oceans” yayında

Soner Kırmızıgül ve Kaan’ın ortak projesi “Oceans” yayında

ABONE OL
19 Ağustos 2020 04:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektronik dans müziği ve rap alanlarında birçok başarılı çalışma yapan sanatçı Soner Kırmızıgül ve MYFO grubu ile kariyerinin ilk albümünü yaptıktan sonra M. Music Co. Plak Şirketi ve müzik topluluğunu kuran KAANOceans (Where Feet May Fail) isimli yepyeni projeleri için bir araya geldi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Orijinali Hillsong United grubunun şarkısı olan ve dünya genelinde çok geniş bir kitleye ulaşan ‘’Oceans’’a farklı bir uyarlama ve yorum getiren ikili, orijinallik ve farklı deneyimleri ön planda tuttukları projede dünyaca ünlü gruptan tam destek ve beğeni aldı.

Soner Kırmızıgül ve KAAN proje ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi:” Orjinalinde global bir hristiyan rock grubu olan Hillsong United’a ait olan, Matthew 14 v22- 33’de geçen, Aziz Peter’ın İsa Mesih tarafından suda yürümeye çağrılışını ve inancından şüphe duyduğu için bu yetisini kaybetmesini anlatan Oceans’ın hikayesinden çok etkilendik. Dünya müzik endüstrisinde kabul görebilecek, aynı zamanda özgünlüğümüzü yansıtabilecek bir uyarlama yapmak istedik. Hillsong United topluluğu ile kurduğumuz temas sonucunda onların da tam beğeni ve desteğini almak bizi ayrıca gururlandırdı. Elektronik Dans Müziği dünyasına daha önceden denenmemiş bir tarz ile yerimizi almayı hedefledik. İzmir Buca Protestan Kilisesi’ne de destekleri için özel teşekkürlerimizi iletiyoruz.“

Söz ve müziği Matt Crocker, Joek Houston ve Salomon Ligthelm’e ait olan Oceans şarkısının düzenlemesi ve mix’ini Soner Kırmızıgül, mastering’ini ise Ali Mobaseri yaptı. Klip yönetmenliğini Alperen Gören ve Soner Kırmızıgül’ün üstlendiği çekimde yardımcı yönetmen koltuğunda ise Kaan Ekenler yer alıyor.

Soner Kırmızıgül feat KAAN – Oceans (Where Feet May Fail) şarkısı ve video klibi, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.