DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.302,931,13
BITCOIN 22896112.89392%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Solana (SOL) BtcTurk PRO’da…

Solana (SOL) BtcTurk PRO’da…

ABONE OL
16 Temmuz 2021 22:21
Solana (SOL) BtcTurk PRO’da…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde 3,7 milyonu aşkın kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’ya Solana’yı (SOL) ekliyor.

Solana (SOL) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası ve USDT işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. BtcTurk | PRO’da SOL için minimum yatırma ve çekme limiti 1 SOL olarak uygulanıyor.

Solana (SOL) hakkında:

Solona (SOL) merkezi olmayan uygulamalar (dApp) için hızlı, güvenli, sansüre karşı korumalı blokzinciri projesidir. Yüksek ölçeklenebilirlik ve düşük transfer süreleri ile özellikle bankacılık ve finans sektörünün blokzinciri adaptasyonunu hızlandırmak için geliştirilmiştir.

Solana (SOL) ile BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri 32 oldu

BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin Coin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), EOS (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkador (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.