DOLAR 32,6086 0.38%
EURO 34,7905 0.05%
ALTIN 2.498,140,57
BITCOIN 20346281.72019%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Soft Analog’un “Arasında Dünyanın” adlı EP’sinden klip serisi yayınladı.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Soft Analog’un “Arasında Dünyanın” adlı EP’sinden klip serisi yayınladı.

Soft Analog’un “Arasında Dünyanın” adlı EP’sinden klip serisi yayınladı.

ABONE OL
15 Temmuz 2021 01:30
Soft Analog’un “Arasında Dünyanın” adlı EP’sinden klip serisi yayınladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Morrie Records etiketiyle yayınlanan “Arasında Dünyanın” EP’sinde Soft Analog, dönemin ruhunu yakalayan müzik tınıları, sözleri ve çektiği yeni klipleriyle dinleyicilerine farklı bir kompozisyon oluşturuyor. Müzik yolculuğundaki yeni durağında beş şarkıdan oluşan EP’sinde kliplerin anlatım diliyle dinleyicilerinin karşısında pozitif bir algı oluşturan Soft Analog, sözleriyle de yeni hikayeler anlatıyor.

İnsanın Yolculuğuna Dair Klip Serisi

Soft Analog, “Arasında Dünyanın” EP’sindeki yeni kliplerinde; ilişkilerin sürecini, deneyimlerini, olumlu-olumsuz yönlerini, insanın yenilenmesine dair durumları ve duyguları dinleyicisine aktarıyor. Soft Analog yeni EP’sinin “Yolculuk” adlı klibinde; anın değerinin bilinmesi gerektiğini, hayatın deneyimlerle tecrübe edileceğini ve kişinin kendine bir şeyleri yaşamaya fırsat vermediği sürece değişimi yaşayamayacağını vurguluyor.

Şarkıları Bugünün Ruhuna Öncülük Ediyor

Döneme uygun kullandığı klavye, gitar tonları ve yeni kliplerinin farklı tarzıyla genç kuşağın dilini yakalayan Soft Analog, İdil Tavşanlı’nın sesi eşliğinde duygulara sesleniyor.

Soft Analog’un Morrie Records etiketiyle yayınlanan “Arasında Dünyanın” beşlisinin sözleri, grup üyeleri Ömer Çelik ve İdil Tavşanlı tarafından yazılarak şarkılar Selçuk Demirci tarafından klibe çekildi. Parçaların mastering’inde ise Başar Yurtçu’nun imzası bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.