DOLAR 32,6359 0.4%
EURO 34,7816 0.04%
ALTIN 2.513,131,17
BITCOIN 20149810.06133%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sneaks Up’tan, Elements of Dance partnerliğiyle dans atölyesi
  • Magazin Name
  • Genel
  • Sneaks Up’tan, Elements of Dance partnerliğiyle dans atölyesi

Sneaks Up’tan, Elements of Dance partnerliğiyle dans atölyesi

ABONE OL
7 Temmuz 2022 15:59
Sneaks Up’tan, Elements of Dance partnerliğiyle dans atölyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokak kültürünü içinde barındıran ve bu kültürü deneyimlemeye odaklı etkinliklere imza atan Sneaks Up, yıl boyunca çeşitli dans türlerinde sürmesi planlanan dans atölyesi serisinin dördüncüsünü Elements of Dance kurucusu aynı zamanda dans eğitmeni Enes Abdulla ve popüler dansçı Nazlı Akçay ile Elements of Dance Company’ de gerçekleştirecek.

 

Elements of Dance partnerliğiyle çeşitli türlerde dans eğitimlerini sürdüren Sneaks Up, bu defa Enes Abdulla ve Nazlı Akçay eşliğinde koreografi çalışmak isteyen dans tutkunlarını Elements of Dance Company’e bekliyor. 20 Temmuz çarşamba günü saat 15:00 – 16:00 arasında, Elements of Dance’in popüler eğitmenleri Enes Abdulla ve Nazlı Akçay liderliğinde düzenlenecek Koreografi Class dans atölyesi, 16 yaş ve üzeri katılımcılara açık ve ücretsiz olacak. 40 kişi ile sınırlı olan atölyeye katılımcılar, SneaksUpcampus.Com/DansAtolyesi linkinde yer alan panel üzerinden katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilecek.

 

Sneaks Up, Elements of Dance partnerliğiyle düzenlediği Koreografi Class dans atölyesine katılmak isteyenleri Elements of Dance Company’e bekliyor.

 

Tarih: 20 Temmuz 2022 / Çarşamba

Saat: 15:00

Yer: Elements of Dance Company (Merkez, Merkez Mahallesi, Darüleceze Caddesi, Nadide Sk. 16/C, 34384 Şişli/İstanbul)  

 

Sneaks Up Hakkında:

İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Unal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, WWF, The North Face, Timberland, Reebok, Under Armour, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 32 mağazası ve online websitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, dj performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleri ile dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.