DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257774-0.97954%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

SKR ft. DurnaOfficial  “AFFETMEM” ile sevenleri ile buluştu.

SKR ft. DurnaOfficial “AFFETMEM” ile sevenleri ile buluştu.

ABONE OL
20 Nisan 2022 23:33
SKR ft. DurnaOfficial  “AFFETMEM” ile sevenleri ile buluştu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurt dışında Türkçe rap ile kendine geniş bir hayran kitlesi edinmeye başlayan Ömer Seker “SKR”  ‘in yeni single’ı dinleyicilerle buluştu. Belçika’da ortaokul yıllarında rap müzikle tanışıp dikkat çeken yeni isimler arasında yer almayı başaran SKR ‘a yayınladığı  yeni çalışmasına DurnaOfficial eşlik etti. SKR, bestesi Ömer Şeker & DurnaOfficial ait şarkının aranjesi için kendisini yaptığın söyledi..  Çok kısa sürede 30k dinleyici kitlesine ulaşan ‘Ömer Şeker ‘’SKR’’ yeni çalışması için hazırlıklara hız kesmeden başladı.

Müzik hayatına ilk adımı atan  SKR, yurtdışında yaptığı kayıt, mix, mastering işlemlerini 3 ay sonunda tamamladı.

Güçlü lirikleri, dinamik yapısı ve akıcı sözleri ile ‘AFFETMEM SKR’nin kariyerinde yeni bir sayfa açmasını sağlayacak.

Rap müziğin dünyada ve ülkemizde popülerliğinin artmasıyla birlikte yetenekli birçok Türk genci, Avrupa’nın farklı şehirlerinden seslerini yükselterek bu tarza damgasını vuruyor.

SKR KİMDİR ? ASIL ADI NEDİR ?

SKR gerçek adıyla “Ömer Şeker” 24 Ocak 1997 yılında Belçika’nın bir şehri olan Gent ’da doğdu. Ortaokuldan itibaren “MC” olarak rap müziğe başlayan SKR, ilk kaydını 2018 yılında aldı.2021 yılları arasında çıkarmayı planlayan ve kron virüs yüzünden erteleyen SKR bu sırada yeni şarkılar yazmaya’ da devam etti. Kısa bir sure sonra da süpriz bir düet ile tekrar sevenleri ile buluşmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.