Simurg Sarsılmaz adaylıktan vazgeçmediğini duyurdu

Simurg Sarsılmaz adaylıktan vazgeçmediğini duyurdu

Tehdit edilen model seçim startını verdi

 

Diyarbakır Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi muhtarlığı için adaylığını koyan ve tehdit aldığı için geri çekilen model Simurg Sarsılmaz’ın yeniden aday olduğu öğrenildi. Muhtarlık için seçim startını verdiğini duyuran genç modelin ilçe seçim kurulundaki adaylığının halen devam ettiği bildirildi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre Diyarbakır’da Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekilen model Simurg Sarsılmaz’ın tekrardan aday olduğu öğrenildi. Muhtar adaylığı ile tüm Türkiye’nin tanıdığı gelen genç modelin kadınlardan gelen destek sebebiyle adaylığına devam edeceği belirtildi. Çocuklar ile fotoğrafını paylaşan Sarsılmaz ” Seçim çalışmalarına start verildi ” diyerek muhtarlık için devam kararı verdiğini duyurdu. Öte yandan genç modelin ilçe seçim kurulundaki adaylığının halen devam ettiği bildirildi.

Simurg Sarsılmaz kimdir?

Diyarbakır’da dünyaya gelen Simurg Sarsılmaz ilk ve ortaokulunu Manisa’da okudu. Sarsılmaz daha sonra tekrar memleketine döndü. Sarsılmaz, uzun süredir Diyarbakır ve bölge illerinde modellik yaparak geçimini sağlıyor.

Bir yanıt yazın