Simge Sağın bu kez evlerimize konuk oldu

Simge Sağın D&R’la Evde Müzik programına konuk oldu

Türkiye’nin ünlü müzisyenleri, D&R canlı yayınlarıyla hayranlarının evlerine geliyor. Daha önce Nükhet Duru, Derya Uluğ, Burak Kut ve Suzan Kardeş’i ağırlayan D&R’la Evde Müzik’in bu haftaki konuğu Simge Sağın oldu.

SİMGE SAĞIN D&R TAKİPÇİLERİNİN İSTEDİĞİ ŞARKILARI SÖYLEDİ

Simge Sağın programda, Ben Bazen Gitmek İstiyorum Uzaklara, Ne Zamandır, Yalnız Başıma, Aşkın Olayım, Prens & Prenses, Üzülmedin mi, Yankı, Her Şey Fani ve Ram Ta Tam şarkılarını sevenleri için söyledi.

KİTAP OKUMAYI ÇOK SEVDİĞİNİ AÇIKLADI

En beğenilen şarkılarını art arda seslendiren başarılı isim, “İstek şarkılar da geliyor. D&R dinleyicileri bizleri dinliyor, şu an hepsini selamlıyorum. D&R benim kitap almaktan en çok hoşlandığım kitapçı. Sadece kitapçı değil ama ben kitapları çok seviyorum. Evlerinde bizi dinleyen tüm D&R ailesine selam ve sevgilerimi gönderiyorum. D&R’a bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Bu konser bize çok iyi geldi umarım sizlere de iyi gelmiştir.” dedi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, her Çarşamba @dr_dunyasi Instagram hesabından ve DR_Dünyası Youtube sayfasından yayınlanan konser serisi D&R’la Evde Müzik ile ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.

Bir yanıt yazın