Sibel Tüzün’den tıklanmalar hakkında çarpıcı yorum

Sibel Tüzün sahte izlenmeler hakkında adeta ders niteliğinde kısa bir açıklama yaptı.

Nisan ayında söz ve müziğini Sadettin Dayıoğlu’nun yazdığı, düzenlemesini Aytun Glegin’in yaptığı, remix versiyonunu da Hakan Caneroğlu’nun yaptığı “Olaylara Gel”, Sibel Tüzün’ün eşsiz yorumları ile bu yılın ikinci yarısından itibaren radyolarda en çok çalan şarkılarından biri oldu.


Sibel Tüzün Mavişehir Dergisi’nden genç gazeteci İsmail Gökgez’e verdiği özel röportajında gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.


Sibel Tüzün açıklamalarında “ Tıklanma sayılarına inanmadığını dile getirirken, bir şarkı yaparken asla şarkının tutması için yapmadığını, şarkı yaparken tek amacının iyi bir şarkı yapmak olduğunun” söyledi.
Kendisine sorulan şarkılarınızın 10-20 milyon civarında tıklanmasını istemez misiniz? sorusuna ise “ Gerçekten o şarkılarım o rakamlarda tıklanarak izleniyorsa tabi ki mutlu olurum. Ama başka yollarla o şarkıların izlenme oranları o rakamlara ulaşıyorsa ve böylece kişiler kendilerini eğlendiriyorsa o kısmı beni ilgilendirmez” diyerek cevap verdi.

TRT tarafından yediği veto hakkında ise “ Bu olayı yaşamış olmaktan dolayı çok üzgünüm. Bana karşı yapılan tavrı Twitter’dan herkese duyurdum” diyerek anlatan Sibel Tüzün “Ajda Pekkan ile beraber hem aynı sahneyi paylaştıklarını, hem daha önce kendisinin albümünde bulunduğunu belirtirken, sahnede çok titiz ve başarılı ve titiz bir sanatçıdır” diyerek Ajda Pekkan’a övgüler yağdırdı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın