Shecarf Şal ve Eşarplarda Büyük Kampanya – İndirime Doyacaksınız !

Shecarf Şal ve Eşarplarda Büyük Kampanya – İndirime Doyacaksınız !

Birbirinden harika şal ve eşarp markalarının satıldığı Shecarf online alışveriş platformu daima sizi düşünen kampanyaları ile ön plana çıkıyor. Okulların açılmasına az kaldığı bu günlerde yeni kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz birbirinden harika şallar ve eşarplar için düzenlenen bütçe dostu kampanyalar sayesinde üniversiteye giderken valizinizi tıka basa dolduracaksınız!

Düzenlenen kampanyaların her birini burada topluca açıklıyoruz. Ayrıca üyelik oluşturarak zaman zaman siteye girip yeni indirim ve kampanyalardan haberdar olmayı da ihmal etmemelisiniz. İçeriğimizin devamında nasıl kolayca hemen üyelik oluşturabileceğinizi de açıklayacağız.

Sizi Şok Edecek Büyük Shecarf Kampanyaları!

1 TL ürünler, indirim fırsatları, tanıtıma özel fiyat ve çok al az öde kampanyaları gibi düzenlenmiş Shecarf kampanyalarının detayları ve hangi tarihe kadar geçerli olduklarından sizleri haberdar edelim!

1000₺ Üzeri Alışverişlerinizde %7.5 İndirim

1000₺ Üzeri Alışverişlerinizde Anında Sepette %7.5 İndirim! Siz de Sepetinizi 1000₺’ye tamamlayın indirimin keyfini çıkarın!

Eflatun Rayon Eşarp 1₺

Okula Dönüş Kampanyası! 600₺ ve Üzeri Alışverişleriniz Eflatun Rayon Eşarp 1₺!

Dijital baskılar ile desenleri oluşturulmuş birbirinden harika Eflatun markasının rayon eşarpları şıklığınıza şıklık katacak. Kampanya ile 1 TL olan seçimleri ve fiyat etiketi üzerinden yapılmış indirimleri inceleyerek dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Kampanyanın son geçerlilik tarihi: 30.09.2023

Harman Şal 1₺

Okula Dönüş Kampanyası! 600₺ ve Üzeri Alışverişleriniz Harman Şal 1₺!

Harman 4 mevsim kullanıma uygun pamuklu şallar uzun boyu sayesinde kolayca şekillendirilerek kullanılabilen ürünlerdir. Okulda sürekli bozulmaz, rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça fazla renk seçeneği ile her türlü kıyafetinizle kombinleyebileceğiniz renkleri seçip ten renginizle uyumlu yeni şallarınızı dolabınıza ekleyebilirsiniz.

Kampanyanın son geçerlilik tarihi: 30.09.2023

Pamuk Caz Şal 1₺

Okula Dönüş Kampanyası! 600₺ ve Üzeri Alışverişleriniz Pamuk Caz Şal 1₺!

Özellikle okulun daha çok sonbahar ve kış aylarında gidilmesinden dolayı pamuk şalların mutlaka dolabınızda olması gerektiğini düşünüp indirim yapılmıştır. Soğuk havalardan sizi koruyacak, başınızı ısıtacak, kapalı alanlarda terleme ve bunaltmaya neden olmayan Pamuk Caz şal seçeneklerini değerlendirip beğendiklerinizi hemen alabilirsiniz.

Kampanyanın son geçerlilik tarihi: 30.09.2023

Harman Granze Şal 1₺

Okula Dönüş Kampanyası! 600₺ ve Üzeri Alışverişleriniz Harman Granze Şal 1₺!

Harmal şal ürünleri gençlere oldukça uygun farklı desen ve canlı renklerde geneli Granze pamuklu kumaş yapısında olan, kayma yapmayan, okulda kullanmanın kolay olacağı, şekli bozulmayacak harika ürünlerdir. Harman Granze şalları 4 mevsim boyunca rahatlıkla kullanabileceğinizi de belirtelim.

Kampanyanın son geçerlilik tarihi: 30.09.2023

Piramit Abiye Şal 1₺

Okula Dönüş Kampanyası! 600₺ ve Üzeri Alışverişleriniz Piramit Abiye Şal 1₺!

Okulda sunum yapmanız gerektiğinde, topluluk önünde konuşmanız gerektiğinde veya özel bir günde kullanabileceğiniz abiye şallar mutlaka dolabınızda birkaç adet bulunması gereken modellerdir. Bazı abiye şalların günlük kullanıma uygun olduğunu da belirtelim. Rayon, parlak görünümlü, birbirinden harika desenlerle cıvıl cıvıl bir görünüm elde edeceğiniz Piramit Abiye şalları da inceleyip değerlendirebilirsiniz.

Kampanyanın son geçerlilik tarihi: 30.09.2023

Tanıtıma Özel Fiyat Kampanyası

La Boutique, Cosie gibi markaların yeni gelen ürünlerinde göreceğiniz Tanıtıma Özel Fiyat etiketi olan ürünleri inceleyerek sepetinize ekleyebilirsiniz. Bu tip kampanyalardan daima haberinizin olması için üyelik oluşturmanızı tavsiye ederiz.

Kampanyalı Ürünler kategorisi sayesinde kolaylıkla inceleyebileceğiniz kampanyalı ürünler kataloğuna göz atarken %20, %25’i aşan birbirinden farklı indirimleri görüntüleyeceksiniz.

Çok Al Az Öde Kampanyası

Tanıtıma Özel Fiyat kampanyasında olduğu gibi Çok Al Az Öde kampanyasına dair ürünleri de Kampanyalı Ürün kategorisinden toplu bir şekilde görebilirsiniz. Siyane, Eflatun, La Boutique gibi birbirinden şık şal ve eşarp markalarının dahil olduğu Çok Al Az Öde kampanyası ile birbirinden muhteşem yeni şallarınız şimdiden hayırlı olsun.

Shecarf Üyelik Oluşturma

Shecarf’ta üyelik oluşturmak hem kargo takibinizi yapma hem de alışverişlerinizi daha hızlı şekilde gerçekleştirme gibi avantajlar sağlamaktadır. Shecarf’ta üyelik oluşturmak için şu adımları ilerletmelisiniz;

  • https://www.shecarf.com sitesine girip üst menüde sağ tarafta yer alan ‘Giriş Yap’ kısmına tıklayınız.
  • Karşınıza açılan küçük pencereyi aşağı kaydırıp ‘Hemen Üye Ol’ kısmına tıklayıp kişisel bilgilerinizi doldurunuz.
  • Daha hızlı üyelik oluşturmak için Facebook ile Bağlan veya Google ile Bağlan seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra beğendiğiniz tüm ürünleri Favorilerim bölümüne ekleyebilirsiniz. Buradan zaman zaman eşarp, aksesuar ve şal almak istediğinizde önceden beğendiklerinizi yeniden toplu bir şekilde inceleyebilir, dönem dönem düzenlenen kampanyalar ile bu ürünleri fiyatları düştüğünde alıp tasarruf sağlayabilirsiniz.

Sık sık siteyi ziyaret edip yeni eklenen uygun fiyatlı şallara göz atmayı unutmayın. Bu sayede son trend şallarınız her zaman dolabınızda yerini bulacak. Üyelik oluşturma, ürün satın alma, teknik destek vb. herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda sağ alt köşede yer alan WhatsApp Destek butonundan firma yetkililerine dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın