Sevmek Yüzünden filminin fragmanı ve afişi yayınlandı!

Sevmek Yüzünden filminin fragmanı ve afişi yayınlandı!

Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı “Sevmek Yüzünden” filminin fragmanı izleyicilerle buluştu. 22 Mart’ta vizyona girecek olan filmin senaryosunu Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu kaleme aldı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Kapucu oturuyor. PRT Film ve 2518 Film yapım şirketlerinin ortak yapımı olan filmin yapımcılığını Fatih Ayhan üstlendi.

Fragmanda Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı İdil’in bir gelinlik tasarımında çalışırken eski sevgilisi Ömer’le (Serhat Teoman) karşılaştığı görülüyor. İkilinin geçmişten gelen hesaplaşmaları ve yeni bir aşka yelken açma ihtimali filmin ana temasını oluşturuyor.

“Sevmek Yüzünden”, tutkulu bir aşk hikayesini konu alırken aile, geçmişle yüzleşme ve affetme gibi temalara da değiniyor. Fragmandaki duygusal sahneler ve etkileyici müzikler filmin izleyicileri derinden etkileyeceğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman’ın yanı sıra Ali Gözüşirin, Ezgi Şenler, Ali Yoğurtçuoğlu ve Yıldız Kültür gibi isimler de yer alıyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın