Sertap Erener Yenikapı’da yeni şarkılarıyla herkesi mest etti.

4 ay sonra sahnelere geri dönen Sertap Erener'den muhteşem müzik ziyafeti....

Covid-19 salgını sonrası Türkiye’de ilk kez yapılmaya başlanan “Park Et Seyret” konserlerinin ikincisinde TikTak’ın ana sponsorluğunda Kerki Solfej tarafından İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da düzenlenen konserde Sertap Erener sahne aldı.

Sertap Erener’den önce sahne alan Zeynep Doruk yaklaşık bir saat sahnede kalırken şarkıları ve performansı ile izleyicilerden tam not almayı başardı.

Sertap Erener “Ben Yaşarım” adını verdiği çıkaracağı yeni albümünden “Aç sesini” adlı şarkısı ile konserine başlarken gece boyunca yeni çıkaracağı albümünden bazı şarkılara ve dillere pelesenk olmuş şarkılarından oluşan muhteşem repertuvarıyla geceye katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Sertap Erener konserinde “ 4 aydır büyük bir sahne özlemi çekiyordum. Bizler sahneyi sizlerde konserleri özlemiştiniz. Biz toplum olarak birbirimize çok bağlı bir ulusuz. Bugün burada bir araya gelmemizde çok önemli. Sahneyi ve sizleri ne kadar çok özlediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Sahneye çıkmayınca bir yanımız eksik kalıyor” sözlerinin ardından sevilen şarkılarından birisi olan “Yalnızlık” adlı şarkısını seyircisiyle birlikte söyledi.

Konserde sosyal mesafe kurallarına uyulduğu gözlemlenirken Sertap Erener “Bana bu dönemde sakın albüm yapma dediler. Ama ben eski kuşak bir sanatçıyım. Albüm geleneğinin devam etmesine inananlardan birisiyim. 5 yıldır yeni bir albüm yapmamıştı. “Ben Yaşarım” adlı albümüm için yaklaşık 3 yıla yakın bir zaman çalışıp çıkardık. Ben bazen hayatta bildiğimi okumayı yapmayı seviyorum. Tüm uyarılara kulağımızı tıkayarak albümü yaptık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sertap Erener’in konserini izlemeye Klasik Otomobilciler Derneği’ne üye yaklaşık 50 klasik otomobille katılması geceye ayrı bir hava katarken bu araçların arasında yer alan bir dönemde Sadri Alışık’a ait olduğu öğrenilen otomobil konserdeki nostaljik havayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Bir yanıt yazın