DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Serra’dan örnek davranış

Serra’dan örnek davranış

ABONE OL
29 Aralık 2021 11:39
Serra’dan örnek davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık iki ay önce yayınladığı sözü ve müziği Onur Can  ait “Ayyaş” şarkısı ile dikkat çeken güzel sanatçı Serra, Bursa’da özel bir gecede sahne aldı.

Hazırladığı özel repertuvarla herkesi kendisine hayran bırakmayı başaran Serra, bitmek tükenmek bilmeyen sahne enerjisiyle de konuklarından tam not aldı.
Performansının son bölümünde müzikal çalışmalarının aralıksız süreceğini ve yeni şarkılarla hayranlarına yepyeni sürprizler hazırladığını müjdeleyen Serra, yoğun istek üzerine programını yaklaşık yarım saat daha uzattı.
Geceden elde ettiği gelirin tamamını sokak hayvanları yararına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacağını da vurgulayan güzel sanatçı, “Biliyorum tüm sorunları çözmeyecek ama son günlerde medyada yer alan haberler ve görüntüler beni derinden etkiledi. Neye ne kadar katkım olabilir bilmiyorum ama hiç bir şey yapmadan köşemde olan biteni izlemeyi de kendime yakıştıramıyorum.” dedi.
Alkışların bir an olsun dinmediği gecede güzelliğiyle de göz kamaştıran Serra, finalde “Ayyaş” şarkısına bis yaptı…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.