Serpil Çakmaklı’dan aldatılma itirafı

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Haber Bahane" adlı programının bu haftaki konuğu Serpil Çakmaklı oldu.

Serpil Çakmaklı’dan aldatılma itirafı

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu “Haber Bahane” programı büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken Kalaycıoğlu programında her hafta ünlü bir ismi konuk etmeye devam ediyor.

Gökay Kalaycıoğlu bu haftada Türk sinemasının ünlü isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı’yı konuk ederken Çakmaklı’nın aldatılma itirafı magazin dünyasında büyük ses getirdi.

Gökay Kalaycıoğlu’nun tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Çakmaklı, aldatıldığını ve bunu gözleriyle tanık olduğunu itiraf etti.

Aldatıldığına tanık olduktan sonra yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından ilişkisini bitirdiğini ve bu şoku üzerinden bir iki gün içerisinde attığını ifade eden Çakmaklı “Güçlü olduğum için üzüntüm 1-2 gün sürer. Çok duygusalım, ama gördüğüm olay sindiremeyeceğim bir şeyse, ne kadar sevsem de o kişiyi hayatımdan çıkarırım. Hayatında olmam. Gözlerimle gördüm arkadaşının evinde. İnsanların yaşadığı olaylar çok bağlantılı. Belli noktalarda neden bu kadar dünyanı daraltıyorsun? Neden bu kadar güvensizlikler oluyor? Eskiden öyle değildim. Eskiden daha çok hata yapıyordum. Ama şimdi… Herkes her yaşadığı yıl için kendini eleştirmeyi bilmeli. Sadece insan olmaya ve güzel yaşamaya çalışıyoruz. Hayatın tokadını yedim. Bunlar beni dimdik yaptı. Kimseye minnet etmem” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu açıklamalarının ardından Serpil Çakmaklı, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın