Müşerref Akay’dan, Gökay Kalaycıoğlu’na sosyal medyayı sarsacak itiraflar

Müşerref Akay’dan, Gökay Kalaycıoğlu’na sosyal medyayı sarsacak itiraflar

Usta sanatçı Müşerref Akay, bir haber sitesinin Youtube kanalında yayınlanan Haber Bahane programında sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı programa konuk oldu. Programda Gökay Kalaycıoğlu’na samimi açıklamalarda bulunan Akay, eski eşi tarafından şiddete maruz kaldığını ve bu durum üzerine eşini dövdükten sonra boşandığını açıkladı.

Akay, ailede küfür ve şiddete yer olmadığını, bu nedenle eski eşine en baştan şiddet gösterirse onu boşayacağını söylediğini dile getirdi. Eski eşinin fevri bir adam olduğunu ve bir gün kendisine el kaldırdığını aktaran Akay, “Çerkez kızıyım, öyle olmaz bak böyle olur dedim” ifadelerini kullandı.

Akay, eski eşini dövdükten sonra ondan ayrıldığını ve çocuklarını alıp annemin evine gittiğini söyledi. “Vurduğum erkeği tekrar kocam diye koluma takıp gezer miyim?” diye soran Akay, bu olaydan sonra eski eşiyle tekrar bir araya gelmediğini açıkladı.

Müşerref Akay’ın bu açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Akay’ın cesaretini takdir ederken, şiddete maruz kalan tüm kadınlara destek mesajları yağdırdı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın