Serenad Bayraktar ilk teklisi “Kabul Ettim” ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı

Serenad Bayraktar “Evrenin bana sunduğu her şeyi kabul ediyorum”

Serenad Bayraktar ilk teklisi “Kabul Ettim” ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı

Serenad Bayraktar ilk teklisi “Kabul Ettim” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Aynı zamanda trompet sanatçısı da olan Serenad Bayraktar ilk teklisi “Kabul Ettim” adlı çalışmasında alternatif Türk pop tarzındaki eğlenceli parçasıyla bir o kadar da dramatik bir müzikal alt yapıyla dinleyiciye keyifli bir ahenk sunmayı başardı.

“Kabul Ettim” adlı şarkının söz ve müziği başarılı genç sanatçı Serenad Bayraktar imzası taşırken şarkının düzenlemesini ve prodüktörlüğünü Genco Arı üstlendi. Prodüksiyonda Burcu Kaytmaz Arı’nın katkılarıyla tamamlanan şarkıda aşkla gelen her tecrübeyi pozitif bir bakış açısıyla karşılamanın önemi vurgulanıyor.

Serenad Bayraktar “Kabul Ettim” adlı şarkısı için Düzce’de bir villada klip çekerken yönetmen koltuğuna Kazım Yıldırım oturdu.  Çekile klip Serenad Bayraktar’ın doğallığını ön plana çıkarırken mutlu bir çiftin tartışmasıyla evi terk eden eşin ardından üzüntü yaşayan bir kadının, bilinçli seçimleriyle eşiyle tekrar mutluluğu yakalamasını anlatıyor.

Serenad Bayraktar Kimdir?

Serenad Bayraktar “Evrenin bana sunduğu her şeyi kabul ediyorum” diyerek küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe büyüdüğünü, daha küçük yaşlarda TRT çocuk korosunda sahne alarak müzik hayatına adım attı. Ardından müzikal yaşantısı için Hollanda’nın Rotterdam kentinde trompet eğitimine devam eden başarılı müzisyen aynı zamanda katıldığı birçok yarışmada birincilik ödülleri ve dereceleri aldı.  Halen Hollanda’nın Rotterdam kentinde yaşayan başarılı sanatçı Serenad Bayraktar trompet ve ses eğitimine devam etmektedir.

Bir yanıt yazın