DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078088-1.18888%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Serdar Ortaç’ın eski eşi yeni silikonlarıyla cüretkar pozlar verdi
  • Magazin Name
  • Genel
  • Serdar Ortaç’ın eski eşi yeni silikonlarıyla cüretkar pozlar verdi

Serdar Ortaç’ın eski eşi yeni silikonlarıyla cüretkar pozlar verdi

ABONE OL
7 Mart 2021 22:21
Serdar Ortaç’ın eski eşi yeni silikonlarıyla cüretkar pozlar verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2014 yılında Türkiye’ye gezmek için gelen İrlandalı model Chloe Loughnan, aralarında 22 yaş farkı bulunan ünlü popçu Serdar Ortaç ile tanışmış ve dünya evine girmişti. Evlilikleri büyük tepki çekerken çiftin 2014 yılında başlayan evlilikleri 2019 yılında sona ermiş ve çift tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı.

CHOLE LOUGHNAN’IN ESKİ SLİKONLARIYLA ÇEKİLMİŞ RESMİ

İrlandalı model Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç çifti boşanma mahkemesi çıkışında basın mensuplarına “Severek evlendik, severek boşandık” demişlerdi.

CHOLE LOUGHNAN’IN YENİ SİLİKONLARI İLE PAYLAŞIMLARI

İrlandalı model Chloe Loughnan boşanma sonrasında Serdar Ortaç’tan 1 milyon liralık tazminat aldıktan sonra ülkemizi terk etmiştir. Chloe Loughnan, boşanmasının ardından kendisine yeni bir hayat kurarken uzun yıllardır şikayetçi olduğu küçük göğüslerinden kurtulmak için bıçak altına yatarak silikonlarını değiştirerek daha büyük göğüslere sahip oldu.  Geçirdiği başarılı operasyon sonrasında Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından son halini devamlı olarak paylaşarak takipçilerinin gözlerine hitap ederken, takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.