Sema Birbilen 20 yıl aradan sonra yeniden müzikseverlerle buluştu

Sema Birbilen aradan geçen uzun bir zamanın ardından tekrar müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor...

Sema Birbilen 20 yıl aradan sonra yeniden müzikseverlerle buluştu

Müzik hayatına henüz 13 yaşında iken söz ve beste yazmaya başlayan Sema Birbilen Bursa Kız Lisesi Müzik Bölümü’nü bitirerek profesyonel müzik kariyerine henüz 18 yaşında iken müthiş bir giriş yapmıştı. 2001 yılında “Nakışımsın” adlı ilk albümünü çıkaran başarılı sanatçı Sema Birbilen 2003 yılında da “Sev” adlı albümü ile müzik dünyasına damga vurmuştu.

Çıkardığı iki albümle müzik dünyasında sesi, yorumu ve besteleriyle büyük beğeni kazanan Sema Birbilen daha sonra yaşantısını Almanya’da sürdürmeye başlarken bu süreçte de müzik dünyasında ayrı kalmayarak birçok yeni esere imza attı.

Aradan 20 yıl geçtikten sonra Sema Birbilen bu kez de yine söz ve bestesi kendisine ait olan “Çok Yara Aldım” adlı single çalışmasıyla müzikseverlere tekrar merhaba derken bu çalışmasında da müzik dünyasının önemli genç isimlerini yeni çalışmasında buluşturdu.

Düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’a ait olan single çalışmasının klip yönetmenliğini Ahmet Can Tekin üstlendi. Şarkının stüdyo kayıtları sırasında Sema’nın vokal koçluğunu, birçok oyuncu ve şarkıcının da vokal koçu olan Nilüfer Çelik yaptı.

Sema’nın yeni single çalışması “Çok Yara Aldım” tüm dijital platformlarda yayında

Bir yanıt yazın