DOLAR 32,3888 0.15%
EURO 35,4340 0.23%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN 22954932.49591%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Selo El Turco futbol dünyasından sonra müzik dünyasında da “varım” dedi
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Selo El Turco futbol dünyasından sonra müzik dünyasında da “varım” dedi

Selo El Turco futbol dünyasından sonra müzik dünyasında da “varım” dedi

ABONE OL
30 Mayıs 2023 00:15
Selo El Turco futbol dünyasından sonra müzik dünyasında da “varım” dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selim Arslan namı diğer adıyla “Selo El Turco” söz ve müziği kendisine ait olan “Efsun” adlı şarkısıyla rap dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Selo El Turco  ilk çalışmasını dijital platformlar üzerinden müzikseverlerle buluştururken şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna aynı zamanda prodüktörlüğünü de üstlenen Bogabo oturdu.

 

SELO EL TURCO LAKABINI ARKADAŞLARI TAKMIŞ

Müzisyenliğinin dışında futbol ile ilgilenen Selim Arslan’a  ‘Selo El Turco’ lakabını da ona formasını giydiği İtalya’nın Perugia takımındaki İtalyan ve İspanyol arkadaşları taktı. Geçen yıl Perugia’dan Karagümrük kulübüne gelen ve Beyoğlu İtalyan Lisesi’nde okuyan Selim Arslan, hem İtalya hem de Türkiye’de yaşıyor.

İTALYANCA ŞARKILARI DA VAR

Müziğe İtalya’daki arkadaş çevresinin dinlediği rap müziklerden etkilenerek başlayan Selo El Turco, ilk olarak İtalyanca şarkılar yazdı. Türkiye’ye döndükten sonra Türkçe sözlerle de besteler yapmaya başlayan genç yeteneğin hali hazırda 15 şarkısı var. Selo El Turco’nun yayınladığı ilk şarkısı “Efsun” da hem Türkçe hem İtalyanca sözlerden oluşuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.