Selin Ciğerci’ye canlı yayında takipçisi cinsel organını gösterdi

Selin Ciğerci hayatının şokunu yaşadı.

Canlı yayında cinsel organını gösteren takipçisine dava açmaya hazırlanıyor.

Bir çok ünlü isim gibi pandemi günlerinde Instagram hesabından canlı yayın yapan kişiler kervanına sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’de uyarak takipçileri ile canlı yayın yaptı.

Ama ünlü fenomen Selin Ciğerci yaptığı canlı yayında talihsiz bir olay yaşadı. Canlı yayın esnasında bir takipçisinin ısrarla “Abla beni canlı yayına al, sana önemli bir soru soracağım” diye ısrarlarına dayanamayarak bu takipçisini canlı yayına aldı.

Canlı yayına aldığı takipçisi bir anda canlı yayında cinsel organını göstermesi üzerine kısa bir şok yaşayan Selin Ciğerci yaşadığı şoku üzerinden atarak takipçisini canlı yayından attı.

Yaşanan olay sonrasında sosyal medya hesabından bir video ile açıklama yapan Selin Ciğerci “Yaşadığımız üzücü olaydan dolayı hepinizden özür diliyorum. Ama kimse sanmasın ki bu yaşanan olayın hesabını sormayacağım. Bunu özellikle mübarek Ramazan gecesi yapan şerefsizi bularak ona yaptığının hesabını soracağım. Ayrıca bunu yapan kişi içinde yasal yollardan gereken cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın