DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük olan sevgilisinden ayrıldı

Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük olan sevgilisinden ayrıldı

ABONE OL
17 Mayıs 2020 11:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

83 yaşında olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan yönetmen Rüzgar Mağden ile uzun bir süredir aşk yaşıyordu. Çevresindeki dostlarının uyarılarına kulak tıkayan ünlü şarkıcı geçtiğiniz aylarda ayrıldığı sevgilisi ile tekrar birlikte olmaya başlamıştı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına mesaj gönderen Gönül Yazar, ikinci kez şans verdiği ilişkisini tamamen bitirdiğini ifade ederek  “Allah’ın sevgili kuluymuşum ki bu ilişki bitti. Rüzgar’ı daha önce hiç kimse tanımazken benimle aşk yaşamaya başladığında herkes tanımaya başladı. Evi uzak olduğu için buralara gelmek istiyordu. Her şeyin pahalısını istiyordu. Aslında bana karşı iyi davranmış olsaydı asıl ismi Ufuk’tu. Onu dahi değiştirmesine yardım edecektim. Bana ısrarla Küba’ya yerleşelim diye baskı yaptı. İkimizin de yabancı dili yok. Kendi arabası olmadığı için benim arabamı kullanıyordu. Direksiyon dersi almak için paraya ihtiyacı vardır. Bu paraları kim ödeyecekti? Onu 2 ay içerisinde o kadar çok sevmiştim ki. Sinan Çetin’e onun kendi asistanı olduğunu sorduğumda hayır dedi bana. Aşırı bir internet bağımlılığı vardı.  2 günde bir yeni resimlerini koyuyordu. Onunla bu süreçte ruhsal bir aş yaşadım.”

Ünlü şarkıcı verdiği eski bir röportajında sevgilisinden psikolojik şiddet gördüğünü açıklamış ve konu hakkında “Bana karşı son zamanlarda yüksek sesle ve konuşmaya başlamış ve sık sık beni azarlar gibi tavırlar takınmıştı. Ben teknolojiden hiç anlamam. Whatsapp’ı dahi fazla kullanamam. Bana gösterdiği bir şeyi yapamadığımda bana kızıyordu. Bana devamlı olarak benim kafam bir çok şeye basıyor senin de şu telefona kafan bassın diyordu. Her şeyi bilen kadın telefonu bilmese ne yazar, yazsa yazsa Gönül Yazar!” demişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.